Kai norisi deserto, riebią grietinėlę keiskite natūraliu jogurtu – organizmas jums padėkos
Panakota su apelsinais ir abrikosais
Patiekalui reikės:
400 ml natūralaus jogurto;
400 ml kokosų gėrimo;
3 vnt apelsinų;
6 vnt abrikosų;
130 g miltelinio cukraus;
14 g želatinos;
2 šaukštų klevų sirupo;
mėtų lapelių – papuošimui.
Kaip gaminti:
Išspauskite apelsinų sultis. Jas sumaišykite su želatina ir palikite sutirštėti. Pakaitinkite kokosų gėrimą, sudėkite apelsino žieveles, cukraus pudrą. Atvėsinkite. Kokosų gėrimo masę supilkite į sulčių su želatina masę. Sudėkite natūralų jogurtą. Išmaišykite. Supilstykite į indelius ir palikite šaldytuve bent 3 valandoms. Supjaustykite abrikosus, užberkite susmulkintų mėtų lapelių ir apliekite klevų sirupu. Skanaus!
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra