Gardūs šaltibarščiai: vienas neįprastas produktas pakeis skonį
Kai vasara ant nosies, mes puolame gaminti savo taip mėgstamų šaltibarščių.
Mano teta juos gali valgyti kasdien visą vasarą. O kaip jūs? Ar turite savo mėgstamą variantą? Jei ne, viliuosi šis jums patiks. Vienas neįprastas produktas ir skonis visai kitoks.
Reikės:
2 l riebaus kefyro;
1 stiklainis marinuotų burokėlių;
300 g agurkų;
saujelė krapų;
saujelė svogūno laiškų;
3–4 rauginti agurkai (vidutinio dydžio);
4 kiaušiniai;
pagal skonį citrinos sulčių;
druskos ir pipirų.
Gaminimas:
Krapus ir svogūnus susmulkinkite, pabarstykite druska ir gerai rankomis išmaišykite. Į dubenį dėkite tarkuotus agurkus, tarkuotus raugintus agurkus, burokėlius su visu skysčiu, kefyrą, druską, pipirus, sudėkite krapų ir svogūnų mišinį. Į lėkštes pilkite šaltibarščių ir įdėkite po pusę virto kiaušinio. P.S. kiaušinius galite susmulkinti ir sudėti į pačius šaltibarščius. Valgome su virtomis arba keptomis bulvėmis.
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra