Gardūs šaltibarščiai: vienas neįprastas produktas pakeis skonį

Kai vasara ant nosies, mes puolame gaminti savo taip mėgstamų šaltibarščių. 

Mano teta juos gali valgyti kasdien visą vasarą. O kaip jūs? Ar turite savo mėgstamą variantą? Jei ne, viliuosi šis jums patiks. Vienas neįprastas produktas ir skonis visai kitoks. 

Reikės: 

2 l riebaus kefyro;

1 stiklainis marinuotų burokėlių;

300 g agurkų;

saujelė krapų;

saujelė svogūno laiškų;

3–4 rauginti agurkai (vidutinio dydžio);

4 kiaušiniai;

pagal skonį citrinos sulčių;

druskos ir pipirų. 

Gaminimas:

Krapus ir svogūnus susmulkinkite, pabarstykite druska ir gerai rankomis išmaišykite. Į dubenį dėkite tarkuotus agurkus, tarkuotus raugintus agurkus, burokėlius su visu skysčiu, kefyrą, druską, pipirus, sudėkite krapų ir svogūnų mišinį. Į lėkštes pilkite šaltibarščių ir įdėkite po pusę virto kiaušinio. P.S. kiaušinius galite susmulkinti ir sudėti į pačius šaltibarščius. Valgome su virtomis arba keptomis bulvėmis. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą