Purūs pusryčių blyneliai: tobuli net ir be cukraus
Palepinkite savo artimuosius gardžiais pusryčių blyneliais.
Blynelius galite patiekti su šviežiai trintomis uogomis, uogiene, medumi, grietine ar jogurtu. Galima užbarstyti cukraus pudra. Šie blyneliai dar labai skanūs ir su šonine.
Reikės:
250 ml. kefyro, 1 kiaušinio, 140 gr. miltų, 0.5 a.š. sodos, 2 v.š. aliejaus, žiupsnelio druskos
Gaminimo eiga:
Kefyrą vos pašildžiau. Į dubenį įmušiau kiaušinį, supyliau kefyrą, įbėriau sodos ir išmaišiau. Į masę įpyliau aliejaus, subėriau miltus, pagardinau žiupsneliu druskos ir išmaišiau. Iš paruoštos masės kepiau blynelius keptuvėje, juos apkepant iš abiejų pusių.
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra