Kiek kainuoja vėsinimo sistemos įrengimas?

Nelaukite vasaros kaitros, kai sunkiai ištverti pavyksta ir dienas, ir naktis. Pasirūpinti būsto vėsinimo sistemomis reikia dar tuomet, kai už lango yra mažiau nei +10°C. Tuomet ne tik nepergyvensite dėl to, kad specialistai negali atvykti greitai čia ir dabar, tačiau ir sutaupysite, kadangi ne sezono metu tiek įrangos, tiek montavimo paslaugos dažniausiai kainuoja pigiau.

Jeigu Jus domina patikimos vėsinimo sistemos – įsigykite jas pas sertifikuotus specialistus, kurie teikia darbų bei įrangos garantijas. Būsite ramesnis ir žinosite, kad namais rūpinasi geriausios kokybės sistemos. Apie tai kalbamės su tobulo būsto mikroklimato ekspertu Maksimu iš Specdarbai.lt.

Vėsinti – tik ne pro atvirus langus

Nors mažėja žmonių, kurie tiki, kad kaitriomis vasaros dienomis pavyks atvėsinti namus plačiai atvėrus langus, tačiau kai kurie vis dar taip bando išvengti kaitros, kuri apsunkina ir dienas, ir naktis. „Gaila, kad žmonės nesupranta, jog plačiai atvėrę langus ne tik įsileidžia į patalpas dar daugiau šilumos, tačiau ir užteršto oro nuo kurio dažniausiai kenčia miesto gyventojai“,- pasakoja Maksimas.

„Kaitriomis dienomis vėjas dažniausiai minimalus, tad atvėrus langus – nejusite jokios naudos. Lygiai taip pat naudos neturi ir paprastas buitinis namų „vėjelis“, kuris cirkuliuoja tą patį šiltą orą. Galbūt žmogus jaučiasi ir kiek geriau, tačiau poveikis, lyginant su oro kondicionieriais – minimalus. Stilingus Cooper&Hunter Supreme ir Supreme Continental modelius, kurie ypatingai gražiai dera interjere – įsigyti galite tik pas mus“,- priduria.

Siekiantiems pagerinti gyvenimo kokybę šiuo metu sistemų pasiūla tikrai labai plati, tad neverta naudotis atgyvenusiais metodais, kurie deja, ne tik nėra veiksnūs, tačiau net ir gali pabloginti žmogaus savijautą.

Montavimas už patrauklią kainą

Renkantis įmonę, kuri siūlo oro kondicionierius – svarbiausia tartis su tais, kurie teikia paslaugas legaliai. Tai yra garantija, kad sistemos veiks našiai ir ilgai. Legaliai savo paslaugas siūlančios įmonės teikia aukštos kokybės montavimo darbus už prieinamą kainą. Tai puiki galimybė sutaupyti ir būti ramiu, kad sistema pajungta tinkamai.

„Kadangi internete galima rasti labai daug patarimų, kurie turėtų padėti sumontuoti sistemas – kai kurie bando tai padaryti patys. Deja, mūsų meistrams tenka šalinti gedimus atsiradusius dėl netinkamai pajungtos kondicionavimo įrangos. Tai reikalauja laiko, tad klientai liūdi, kad karštomis dienomis neturi oro kondicionieriaus“,- patirtimi dalijasi Maksimas.

Renkantis įrangą ir samdant įmonę, kuri atlieka montavimo paslaugas – būtinai pasidomėkite atsiliepimais. O taip pat nelaukite karštojo sezono. Sutaupysite, jei įrangą įsigysite anksčiau už kitus. Montavimo kaina priklauso nuo daugelio niuansų, todėl kreipkitės į specialistus ir oro kondicionierius parduodanti bei montuojanti įmonė pateiks konkretų kainos pasiūlymą.

Įrangos  kainos ir kitos galimybės

Kinta ne tik sistemos montavimo kainos, tačiau ir pačių oro kondicionierių galimybės, kurios labai dažnai remiasi į investiciją. „Natūralu, kad išmanesnė įranga, kuri dažnai turi daugiau funkcijų – kainuoja brangiau. Tačiau investuoti apsimoka, kadangi galėsite valdyti oro vėsinimą namuose nuotoliniu būdu, taip pat, įranga pati geba silpninti arba stiprinti intensyvumą priklausomai nuo temperatūros lauke, galiausiai, turi daugiau funkcijų, kurios užtikrina, kad karštomis dienomis Jūsų namuose visada bus gera“. Patikimų gamintojų sistema parduodama kartu su garantija, tad būtinai rinkitės tik  papildomą saugumą turinčią įrangą, kuri ne tik tarnaus našiai, tačiau ir ilgiau.

Gera kokybė nebūtinai yra labai brangi. Svarbiausia – savo poreikių patenkinimas, kuris turi derėti su oro kondicionavimo sistemų funkcionalumu. Tarkitės su specialistais ir rinkitės kokybę, kuri Jums tarnaus daugelį metų.

UAB „Market Rats“ informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą