Alytaus rajono savivaldybės meras apdovanotas „PADĖKOS ŽENKLU“

Vilniuje vykusiame iškilmingame Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų metiniame renginyje, skirtame pagerbti ir apdovanoti geriausių rezultatų pasiekusius Rūmų narius – įmones ir mokymo įstaigas bei jų vadovus, taip pat pažymėti asmenų indėlį gerinant verslo aplinką, skatinant eksporto plėtrą ir partnerystę tarp valstybės institucijų ir verslo, apdovanoti 2017 metų geriausieji.

„Prekybos dievo Merkurijaus statulėlės”, „Darbo žvaigždės“, „Padėkos ženklai“ ir kiti apdovanojimai įteikti gausiam būriui dalyvių. „Padėkos ženklas“ įteiktas ir Alytaus rajono savivaldybės merui Algirdui Vrubliauskui.

„Padėkos ženklas“ steigiamas siekiant juo skatinti ir pažymėti Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų sistemoje dirbančius asmenis, pripažįstant ir įvertinant jų ilgametį ir nepriekaištingą darbą, Rūmų narių darbuotojus, o taip pat kitus asmenis, kurie, nebūdami susiję jokiais darbo santykiais su Rūmais, juos rėmė, garsino ar kitokiu būdu aktyviai dalyvavo jų veikloje.

Naujus metus Vilniaus prekybos pramonės ir amatų rūmai sutiks turėdami daugiau nei pusę tūkstančio narių – vien šiemet Rūmų bendruomenę papildė beveik 120 naujų partnerių. Rūmai šiemet išplėtė svarbų bendradarbiavimą regionuose – pasirašytos sutartys su Vilniaus, Varėnos, Širvintų, Alytaus ir Švenčionių rajonų savivaldybėmis.

Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas su Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentu Sigitu Leonavičiumi bendradarbiavimo sutartį pasirašė dar balandžio mėnesį. Ji sudaryta, siekiant skatinti Alytaus rajono pramonę, smulkų ir vidutinį verslą bei amatus, rajono įmonių produkcijos bei paslaugų eksportą, sudaryti palankias sąlygas įmonių tarpusavio bendradarbiavimui ir investicijų pritraukimui bei spręsti aktualias verslininkams problemas.

Iškilmingoje apdovanojimų ceremonijoje dalyvavo LR Ūkio ministras Virginijus Sinkevičius, LR Seimo nariai, savivaldybių vadovai, Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų nariai bei partneriai.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą