Atverti VMI gyventojų aptarnavimo padaliniai

Kauno apskrities valstybinė mokesčių inspekcija  informuoja, kad nuo liepos 1 d. gyventojams atverti visi Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatytus saugumo reikalavimus atitinkantys gyventojų aptarnavimo padaliniai, kuriuose apsilankyti galės tik iš anksto užsiregistravę bei visų saugumo reikalavimų besilaikantys klientai. Gyventojų patogumui, net atidarius aptarnavimo padalinius, visos paslaugos ir toliau teikiamos nuotoliniu būdu. 

„Pastebime, kad atvėrus gyventojų aptarnavimo padalinius penkiuose didžiuosiuose šalies miestuose, klientai ir toliau aktyviai naudojasi elektroninėmis ir nuotolinėmis VMI paslaugomis. Taip žymiai paprasčiau ir patogiau, sutaupoma laiko. Iš viso, per kiek daugiau nei dvi savaites, didžiųjų miestų aptarnavimo padaliniuose apsilankė 3000 gyventojų, o nuotolinių paslaugų paskambinus telefonu suteikta 9 kartams daugiau gyventojų – 27 tūkst.“, - sako Kauno AVMI viršininkė Judita Stankienė, pažymėdama, kad atvykti „gyvai“ konsultacijai pirmiausia turėtų tie klientai, kurie neturi galimybės pasinaudoti paslaugomis per nuotolį, konsultuotis ir gauti reikiamą pagalbą telefonu. 

Registruotis vizitui galima bendruoju VMI paslaugų telefonu 8 5 2191 777 nurodant, į kurį padalinį pageidaujama atvykti. Atkreipiame dėmesį, kad Birštono, Kazlų Rūdos ir Kalvarijos, taip pat Skuodo, Šilalės, Pagėgių gyventojų aptarnavimo padaliniuose dėl nustatytų saugumo reikalavimų kol kas teikiamos tik nuotolinės VMI paslaugos. 

Kauno AVMI primena, kad užsiregistravusieji kviečiami į aptarnavimo padalinį atvykti ne anksčiau nei likus 5-7 min. iki numatyto laiko. Klientų aptarnavimo padaliniuose lankytojai aptarnaujami laikantis Vyriausybės nustatytų reikalavimų: būtina laikytis saugaus ne mažesnio kaip 2 metrų atstumo nuo kitų asmenų, higienos reikalavimų, dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones. 

VMI ir toliau skatina gyventojus naudotis elektroninėmis paslaugomis. Nuotolinės paslaugos gyventojams teikiamos paskambinus telefonu 8 5 2191 777. Mokesčių klausimais konsultacijos teikiamos paskambinus Mokesčių informacijos centro telefonu 1882 (+370 5 260 5060).

VMI informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą