Dėl vežėjui kilusių problemų gali vėluoti atliekų išvežimas

Alytuje šiomis dienomis gali būti vėluojama surinkti pakuočių atliekas iš bendro naudojimo konteinerių. Nesklandumų priežastis – sugedęs atliekas surenkančios bendrovės „Ekonovus“ automobilis.

„Nemažai konteinerių mieste jau yra pripildyti iki numatytos ribos, o kai kurie ir perpildyti, ir atliekos iš jų turi būti surenkamos nedelsiant. Tačiau šįryt apie tai informavus „Ekonovus“ atstovus, jie pranešė, kad yra sugedęs automobilis ir pakuočių atliekų surinkimas dėl to gali vėluoti, nors patys apie galimus paslaugos teikimo sutrikimus nebuvo informavę“, - sakė Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro Atliekų tvarkymo paslaugų organizavimo ir kontrolės padalinio vadovas Martynas Krasauskas.

Jis patikino, kad tuo atveju, jei vežėjas, kaip yra žadėjęs, neįstengs operatyviai išspręsti problemos, konteinerių ištuštinimu pasirūpins ARATC  - atliekos iš konteinerių bus surinktos ir išvežtos įmonės automobiliu,  o vežėjui gali būti taikomos sutartyje numatytos sankcijos.

„Atsiprašome gyventojų už laikinus nepatogumus, kviečiame atsakingai tvarkyti bei rūšiuoti atliekas, o mes pasirūpinsime, kad jos būtų išvežtos“, - kalbėjo M. Krasauskas. 
Atliekas Alytaus mieste surenka ir išveža bendrovė „Ekonovus“, pagal trišalę sutartį su Alytaus miesto savivaldybe ir Alytaus regiono atliekų tvarkymo centru.

Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą