Nuo rugsėjo 13 d. keičiami Alytaus viešojo transporto maršrutų tvarkaraščiai

Nuo rugsėjo 13-osios Alytaus miesto viešasis transportas dirbs pilnu pajėgumu – keleivius visais maršrutais aptarnausi visi autobusai. O iki rugsėjo 12 d. autobusai kursuos pagal šiuo metu esančius vasaros laiko tvarkaraščius. 

Įprastai viešasis transportas pilnu pajėgumu pradėdavo dirbti nuo rugsėjo 1 d., tačiau įvertinus pandemijos pasekmes, įtakojusias keleivių srautų sumažėjimą, patirtus nuostolius ir tiksliai kol kas nežinant, ar visi moksleiviai mokysis kontaktiniu būdu, o įmonių darbuotojai grįš iš nuotolinio darbo,   Viešojo transporto organizavimo ir kontrolės komisija nusprendė į įprastą grafiką sugrįžti nuo rugsėjo 13 dienos. 

Pokyčiai susisiekimo tvarkaraščiuose

darbą atnaujins 5 autobusų maršrutas (SB „Nemunas“ - Vidzgiris - A. Jonyno g. - Medicininės reabilitacijos ir sporto centras) ir 3A maršrutas (AB „Dainava“ - SODRA - Naujoji g. – Pieninė);

dažnės 4 maršruto reisai. Maršrutą vietoje dviejų autobusų aptarnaus trys;

keičiasi 10A autobuso maršruto poilsio ir šventinių dienų tvarkaraštis. Jis pradės važiuoti ankščiau –  nuo 5 val. ryto, o ne nuo 7 val.;

atlikti kiti smulkūs pavienių maršrutų laikų pakeitimai atsižvelgiant į keleivių ir įmonių pageidavimus.

Primename, keleiviams, kad tuo atveju, jeigu nėra tiesioginio maršruto, rekomenduojame pasinaudoti nemokamo persėdimo galimybe. Ši privilegija galioja tik el. bilieto naudotojams. Keleiviai neturintys el. bilieto kortelių, ja gali įsigyti už 3 Eur iš autobusų vairuotojų ir tuo pačiu papildyti el. piniginę mažiausia 3 Eur suma daugkartiniam naudojimui. 

El. bilieto naudotojai turi galimybę per 30 min. nuo pirmojo pažymėjimo, vieną kartą persėsti į kitą autobusą už tą pačią vienkartinio el. bilieto kainą. Ir žinoma, el. bilietai keleiviams yra pigesni.

Rekomenduojame kelionę viešuoju transportu susiplanuoti iš anksto, rugsėjo 11-12 dienomis ir atkreipti dėmesį į tvarkaraščių pasikeitimus, kurie bus patalpinti internete https://www.stops.lt/alytus, bei mobiliesiems telefonams skirta nuoroda https://m.stops.lt/alytus/.

Dėl išsamesnės informacijos prašome kreiptis mob. tel. 8 684 96 963 (darbo dienomis nuo 8 iki 17 val.) arba bet kuriuo paros metu el. paštu transportas@alytus.lt.


AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą