Alytuje bus kitas mišrių komunalinių ir maisto atliekų vežėjas

Ketvirtadienį Alytaus miesto vadovai susitiko su bendrovės „Kauno švara“ generaliniu direktoriumi Sauliumi Lazausku ir bendrovės miestų valymo ir atliekų valdymo direktoriumi Pauliumi Kapitanovu susipažinti ir aptarti Alytaus mišrių komunalinių ir maisto atliekų tvarkymą. 

UAB „Kauno švara“ laimėjo konkursą ir jau šių metų pabaigoje planuoja pradėti tvarkyti miesto mišrias komunalines ir maisto atliekas.

„Mūsų tikslas abipusis – švarus miestas. Panašu, kad dirbti Alytuje pradėsite vienu iš sudėtingiausių laikotarpių – žiemą. Su atliekų išvežimu turime įvairiausios patirties, tad jums  būsime labai reiklūs. Mums aktualu, kad rastume bendrą kalbą, darną, kad laiku būtų ištuštinti konteineriai ir, žinoma, norime, kad pas jus dirbtų alytiškiai“, – susitikime kalbėjo N. Cesiulis.

Įmonė nuo sutarties pasirašymo dienos turi šešių mėnesių laikotarpį minėtų atliekų logistikai pasirengti. Paslaugų sutartyje numatyta, kad ji galios trejus metus, taip pat numatyta galimybė ją pratęsti tokį pat laikotarpį. 

„Kauno švara“ generalinio direktoriaus S. Lazausko teigimu, atliekos bus renkamos su naujais automobiliais, jie skirs didelį dėmesį kokybei ir aptarnavimui. Planuojamos ir informacinės naujovės gyventojams.

Ilgametę patirtį turinti įmonė atliekų logistika rūpinasi ne tik Kaune, bet ir kituose Kauno regionuose. Nuo pernai Prienuose ir Birštone, o šiemet darbą pradės ne tik Alytuje, bet ir Alytaus rajone. 

Visą pasirengimo laikotarpį atliekų išvežimu bei surinkimu vis dar rūpinsis UAB „Ekonovus“.

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą