Kas prižiūrės Alytaus miesto kapines?

Daugų g., Klevų g., Savanorių g. ir Užupių kapines bei jų prieigas tvarkys ir prižiūrės UAB „Ecoservice“.

Vilniuje registruota bendrovė laimėjo Alytaus miesto savivaldybės skelbtą kapinių priežiūros konkursą.

Ką atlieka bendrovė?

Šienauja kapinių ir jų prieigų žaliuosius plotus, valo takus ir šaligatvius, žiemą kapinių prieigose, aikštelėse ir nuo kapinių pagrindinių takų nukasa sniegą, prižiūri Klevų gatvės kapinių kolumbariumus. 

Laidojimo Alytaus miesto viešosiose kapinėse priežiūros paslaugų sutartis pasirašyta su Neringoje registruota UAB „Raguvilė“. Paslaugos teikiamos Daugų g., Ulonų g., Klevų g., Savanorių g. ir Užupių kapinėse.

Darbuotoją, kuris yra atsakingas už laidojimų priežiūrą Užupių kapinėse, darbo dienomis nuo 10 iki 14 val. galima rasti Užupių kapinėse, kontaktinis tel. +370 686 06 035. 

Kitas darbuotojas yra atsakingas už laidojimų Klevų g., Savanorių g., Daugų g. kapinėse priežiūrą. Jo darbo laikas nuo 10 iki 14 val., kontaktinis tel. +370 645 20 999.

Jei į kapines būtina atvykti kitu laiku, lankytojai turi suderinti kitą atvykimo į konkrečias kapines laiką, atitinkamai nurodytais telefono numeriais. 

Daugų g., Klevų g. ir Savanorių g. esančios kapinės yra riboto laidojimo, o Užupių kapinės yra veikiančios kapinės.

Atkreipiame dėmesį, kad laidoti žmogaus palaikus turimoje ar naujai skiriamoje kapavietėje ar kolumbariumo nišoje galima tik turint leidimą laidoti, kurį išduoda Alytaus miesto savivaldybės administracija. Savaitgaliais ir švenčių dienomis dėl laidojimo prašome kreiptis į UAB „Raguvilė“ atstovus nurodytais kontaktais.
  

Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

  • Marwan Atsma
    prieš 8 minučių
    BEST WAY TO RECOVER FUNDS FROM CRYPTOCURRENCY SCAM CONTACT LOST RECOVERY MASTERS

    The Lost Recovery Masters is a team of experienced Crypto Experts currently collecting funds back to all scam victims. Anyone that has fallen prey to these fake online imposters and bogus investments Schemes contact Lost Recovery Masters and explain your situation; They will assist you in all crypto scam retrieval funds, bitcoin wallets reclaiming, investment scam, mobile mass surveillance, and cyber – attacks.
    Contact them Via
    Whatsapp +44(7-5-3-7)-1-0-5-9-2-1
    Email Support@lostrecoverymasters.com
    Learn More https://lostrecoverymasters.wixsite.com/recoverbitcoin2024

Parašykite komentarą