Dovana Alytui – lauko gimnastikos kompleksas!


Jaunimo parkas yra aktyvaus laisvalaikio leidimo vieta, pastaruoju metu pasipildanti vis naujomis jaukiomis pramogų zonomis. Praeitą savaitę UAB „Tankos“ miestui padovanojo lauko gimnastikos kompleksą, jame jaunimas jau pradėjo mankštintis.
„Džiaugiuosi turėdamas galimybę prisidėti prie miesto gerovės. Taip pat dėkoju miestui ir jo žmonėms, kad esame kartu ir kartu tai darome. Juk tokios idėjos gimsta ne kur kitur, bet čia, o ir įgyvendinti jas padeda alytiškiai, – teigia UAB „Tankos“ direktorius Audrius Dailidonis. – Norime ir kitas įmones skatinti tęsti šią gražią tradiciją. Bendruomeniškumas ir vienybė miestui yra labai svarbu!“ Alytaus miesto savivaldybė dėkoja UAB „Tankos“ už rūpinimąsi Alytaus miesto gyventojų gerove.
Jaunimo parke tai jau ne pirmoji dovana. Prieš dvejus metus UAB „Coca cola“ padovanojo suoliukus, o praeitais metais UAB „Pretendentas“ – stalo tenisą. Pernai stalo žaidimus mėgstančius senjorus pradžiugino specialiai jiems įrengta pavėsinė, taip pat buvo įkurtas riedlenčių parkas, jis sutraukia jaunimą ir iš kitų Lietuvos miestų.
Šiemet parke bus pastatyta kepsninė, įrengtas viešasis lauko tualetas ir vandens kolonėlė. Taip pat planuojama įrengti parkūro kliūčių ruožą ir dviračių kalnelių trasą (angl. „pump track“), pritaikytą įvairaus amžiaus ir skirtingų įgūdžių turintiems dviratininkams. Visa tai pavers Jaunimo parką aktyvaus laisvalaikio vieta. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą