Rajono senoliams – tradicinės kalėdinės dovanos

Tradicija tapusios Alytaus rajono savivaldybės kalėdinės dovanos senolius pasieks ir karantino metu. Iki Kūčių jos bus išdalintos daugiau kaip pusei tūkstančio gyventojų. Kalėdinės dovanos senoliams bus pradėtos dalinti šią savaitę.

„Kalėdų dovanas dovanojame vienišiems senoliams ir negalią turintiems vienišiems žmonėms. Taip pat jų sulauks ir rajono socialinės globos namuose gyvenantys žmonės. Gaila, kad negalime, kaip ankstesniais metais, susitikti, pasikalbėti, net ir padainuoti. Tačiau tokia šiandiena – turime vieni kitus saugoti nuo viruso, kad galėtume susitikti vėliau. Skirdami dovanėles senoliams, norime praskaidrinti jų nuotaiką, kad pajustų, jog yra prisimenami, jais rūpinamasi. Jūsų gyvenimiška patirtis ir išmintis mums labai svarbi ir reikalinga. Linkiu sveikatos, ramybės, vilties“,– sako Alytaus rajono meras Algirdas Vrubliauskas.

Senolius lankys ir dovanas dalins seniūnai, socialiniai darbuotojai, bus imtasi visų saugumo priemonių – naudojamos veido kaukės, pirštinės, jei bus galimybė, dovanos bus įteikiamos bekontakčiu būdu lauke, nesilankant žmonių namuose, arba paskambinus gyventojams ir juos informavus, kad dovana bus palikta prie durų.

Savivaldybės kalėdines dovanėles iki švenčių turėtų gauti 569 rajono gyventojai, Miroslavo, Pivašiūnų bei parapijiniai Pivašiūnų ir Rumbonių socialinės globos namai.

Dovanų krepšeliuose – kūčiukai, saldumynai, arbata, kisielius, kiti maisto produktai.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą