Šių metų darbai aptariami su seniūnijomis

Alytaus rajono savivaldybės vadovai pradėjo ciklą nuotolinių susitikimų, kuriuose su seniūnais, įstaigų vadovais, bendruomenių atstovais bei savivaldybės tarybos nariais aptaria svarbiausius 2021 metų darbus, biudžeto lėšų poreikį.

Šiandien įvyko virtualus susitikimas su Butrimonių seniūnu Andriumi Karlonu, gimnazijos direktorium Valdu Valvoniu, taip pat prisijungė ir savo poziciją dėl atskirų projektų išsakė Kultūros centro direktorė Eglė Sereičikienė, Alytaus rajono viešosios bibliotekos direktorius Aivaras Vyšniauskas, Priešgaisrinės apsaugos tarnybos vadovas Aleksandras Bružas.

Prieš nuotolinį pokalbį su savivaldybės vadovais seniūnas A. Karlonas buvo aptaręs numatomus darbus su kitais asignavimų valdytojais, išklausęs gyventojų pageidavimus, bendruomenės norus.

Beveik 1800 gyventojų jungianti Butrimonių seniūnija turi planų tvarkyti atskiras teritorijas, gražinti miestelį, kuris yra patrauklus turistams. Norų sąrašas ilgas – nuo gyvenvietės riboženklio, konkrečių pastatų remonto, greičio ribojimo kalnelių – iki rekreacijos parko su vandens telkiniais bei amfiteatru.

Seniūnui ir gimnazijos direktoriui išsakius visus pageidavimus, savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas juokavo, kad tokiems užmojams įgyvendinti neužteks ir kelių metų viso rajono biudžeto.

Vis dėlto, meras A. Vrubliauskas sveikino butrimoniškių iniciatyvas ir prašė atsirinkti, sukonkretinti prioritetus, išskirti tuos projektus, kuriuos realiai galima įgyvendinti.

Panašūs nuotoliniai darbų aptarimai vyks ir su kitų seniūnijų, bendruomenių, savivaldybės įstaigų atstovais.

Tai leis išgryninti, atrinkti svarbiausius projektus, kuriems bus skiriami 2021 m. biudžeto asignavimai.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Nuotr.: Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas, administracijos direktorė Gintarė Jociunskaitė, direktorės pavaduotojas Virgilijus Pranskevičius, Finansų ir investicijų skyriaus vedėja Rūta Baliukonienė nuotolinio susitikimo su Butrimonių seniūnijos ir savivaldybės įstaigų vadovais metu.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą