Erasmus + KA 229 mobilumas Daugų Vlado Mirono gimnazijoje

Alytaus r. Daugų Vlado Mirono gimnazijoje kovo 28 – balandžio 1 dienomis vyko trečiasis Erasmus +KA2 projekto „Enjoy Coding With Scratch“ mobilumas, kurio tema „Tell me your story“. Gimnazija yra šio projekto koordinatorė, o partneriai atvyko iš Italijos, Bulgarijos, Turkijos ir Šiaurės Makedonijos.

Įgyvendinant projekto tikslus darbas buvo organizuojamas 5 tarptautinėse grupėse. Pirmąją dieną projekto dalyviai susipažino ir atliko komandos formavimo veiklas, pasiruošė savaitės darbui su Scratch programa. Mokiniai pristatė savo sukurtas istorijas, informacinių technologijų mokytoja priminė pagrindinius Scratch programos principus.

Užsiėmimų metu mokiniai kūrė istorijų veikėjus ir dialogus, istorijas animavo ir įgarsino. Istorijos buvo pristatytos visiems projekto dalyviams bei gimnazijos mokiniams. Dirbdami kartu mokiniai dalijosi informacinių technologijų žiniomis, patobulino skaitmeninę ir komunikacinę kompetencijas, susidraugavo.

Kiekvieną dieną po užsiėmimų projekto dalyvius supažindindavome su Lietuvos tradicijomis, papročiais bei mūsų šalies istorija.

Projektas finansuojamas iš Švietimo mainų paramos fondo. Projekto koordinatorė anglų kalbos mokytoja Odeta Šerelienė.

 

Daugų Vlado Mirono gimnazijos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą