Kviečiame teikti kandidatūras Lazdijų rajono savivaldybės garbės piliečio vardui suteikti

Šiemet vasarą Lazdijai vėl pasitiks tradicine švente „Pasienio fiesta 2023“. Šventės metu iškiliausiems ir Lazdijų rajonui nusipelniusiems žmonėms planuojama suteikti Lazdijų rajono savivaldybės garbės piliečio vardą.

Garbės piliečio vardas suteikiamas Lietuvos Respublikos ir užsienio valstybių piliečiams už ypatingus nuopelnus garsinant Lazdijų rajono savivaldybės vardą Lietuvoje ir (arba) užsienyje savo darbais ir veikla, meno, mokslo, švietimo, kultūros, sporto, visuomeninėje ar kitose srityse, taip pat už svarų indėlį kuriant Lazdijų rajono savivaldybės gyventojų kultūrinę, ekonominę, socialinę ir dvasinę gerovę.

Kviečiame Lazdijų rajono nevyriausybines organizacijas, vietos bendruomenes, įstaigas, įmones iki 2023 m. gegužės 9 d. teikti kandidatūras Lazdijų rajono savivaldybės Garbės piliečio vardui suteikti. Siūlymai dėl Garbės piliečio vardo suteikimo pateikiami raštu viename langelyje (Vilniaus g. 1, Lazdijai, 119 kab.) arba elektroniniu paštu Lazdijų rajono savivaldybės merui info@lazdijai.lt.

Siūlant kandidatą Garbės piliečio vardui suteikti, pateikiami šie dokumentai:

- prašymas (laisva forma);

- siūlomo kandidato gyvenimo aprašymas;

- siūlomo kandidato darbų ir nuopelnų Lazdijų rajono savivaldybei aprašymas, turimų ankstesnių apdovanojimų ir įvertinimų (nurodomi metai) sąrašas.

Lazdijų rajono savivaldybės garbės piliečio vardo suteikimo nuostatai yra čia.

Dėl išsamesnės informacijos kreiptis į Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyr. specialistę Auksę Stirbienę tel. +370 612 97 403 arba el. p. aukse.stirbiene@lazdijai.lt.

Lazdijai.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą