Neįprasta apklausa: įmesdami kamuoliuką įvertinkite Alytaus miesto savivaldybės darbuotojų darbą!

 

Kiekvieną mėnesį į Alytaus savivaldybę įvairiais klausimais užsuka apie 1 800 alytiškių. Miestelėnai į savivaldybės priimamąjį kreipiasi norėdami gauti teisinę konsultaciją, palikti prašymus dėl socialinio būsto, išspręsti aplinkosaugos ar miesto ūkio klausimus, užregistruoti santuoką, mirties ar gimimo atvejus, ar tiesiog pasikonsultuoti su čia dirbančiais specialistais.
Alytaus savivaldybės darbuotojai visuomet stengiasi pagelbėti įvairiais klausimais besikreipiantiems alytiškiams, mandagiai juos aptarnauti, suteikti reikiamą informaciją, tačiau... Kiek žmonių – tiek ir nuomonių. Neabejotinai kiekvienas, apsilankęs savivaldybėje, turi savo nuomonę apie čia teikiamų paslaugų kokybę ir besidarbuojantį personalą.
Tad Alytaus miesto savivaldybė Vietos savivaldos dienos proga kviečia alytiškius dalyvauti neįprastoje apklausoje ir įvertinti čia dirbančių darbuotojų darbo kokybę.
Kviečiame užsukti į Alytaus miesto savivaldybės priimamąjį ir, į vieną iš keturių čia esančių kolbų įmetus kamuoliuką, įvertinti savivaldybės darbuotojų darbą. Ant kiekvienos iš šių kolbų rasite po užrašą – „Gavau informaciją/paslaugą, kurios reikėjo“, „Ačiū Jums už suteiktą paslaugą“, „Aptarnavimas galėtų būti geresnis“ ir „Veltui sugaišau laiką“. Įvertinę Jus aptarnavusio specialisto darbą, į vieną iš šių kolbų ir įmeskite kamuoliuką.
Tokią neįprastą Alytaus miesto gyventojų apklausą savivaldybė vykdys iki 2018 m. spalio 26 d., o jai pasibaigus, su rezultatais supažindins ir miestelėnus.
Alytaus miesto savivaldybė dėkoja „Transparency International“ Lietuvos skyriui už paskolintas apklausai skirtas priemones.

 Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą