Lazdijų policijos komisariate – naujasis vadovas

Lazdijų rajono policijos komisariate vyko 2018 metų policijos veiklos aptarimas. Šiais metais ataskaitinis susirinkimas buvo ne eilinis. Atsisveikinta su  policijos komisariato viršininku Gintaru Krasnicku.  Susirinkime dalyvavo Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis, Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Alvydas Jurgelevičius,  su policija bendradarbiaujančių rajono institucijų atstovai bei kiti svečiai.

Policijos komisariato viršininkas G. Krasnickas, užbaigdamas savo darbą Lazdijuose, pristatė 2018 m. veiklos rezultatus. Buvo pateikti rajone padarytų nusikaltimų ir smurto artimoje aplinkoje bei per metus įvykusių ir užfiksuotų nusikaltimų statistikos duomenys, kuriuose Lazdijų rajone 2018 m. užfiksuota mažiausiai. Taip pat pranešimo metu pristatytos prioritetinės 2019 metų policijos veiklos kryptys. Šiais metais daugiau dėmesio bus skiriama operatyviam pajėgų reagavimui į gyventojų pranešimus apie teisės pažeidimus ir nusikalstamas veikas. Bus svarbu užtikrinti viešosios tvarkos palaikymą eismo saugumą ir įgyvendinti teisės pažeidimų prevencines priemones.  Siekiama proaktyviai išaiškinti nusikalstamas veikas bei efektyviai vykdyti prevencinę veiklą.

Po metinio pranešimo už puikų darbą ir bendradarbiavimą Lazdijų policijos komisariato viršininkui  dėkojo Lazdijų rajono meras A. Margelis. Rajono vadovas teigė, kad vadovaujant G. Krasnickui policijos darbas buvo nepriekaištingas. Jis linkėjo sėkmės ir gerų darbo rezultatų Druskininkų policijos komisariate.  

Meras A. Margelis pasveikino naująjį policijos viršininką Vidmantą Kondrackį, kuris pareigas pradėjo eiti nuo sausio 27 d.

Kaip teigė policijos komisariato viršininkas, penkeri vadovavimo metai praėjo labai gretai. Dirbant Lazdijuose buvo daug bendradarbiavimo su savivaldybe ir kitomis institucijomis, todėl G. Krasnickas už palaikymą dėkojo merui A. Margeliui. Taip pat nuoširdžiai padėkota ir jaunam, veržliam komisariato kolektyvui, už susiklausymą ir tarpusavio supratimą, to linkėjo ir ateityje.

G. Krasnickui už puikų darbą dėkojo kolegos ir su policija bendradarbiaujančių institucijų atstovai.

Lazdijų rajono  savivaldybės  informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą