Sodininkų gatvę remontuoja rajono savivaldybė


Alytaus rajono teritorijoje esančių sodų atstovai kreipiasi į savivaldybę įvairiais klausimais, tačiau bene aktualiausias – keliai ir gatvės. Sodininkai prašo juos suremontuoti, įrengti inžinerines eismo saugą gerinančias priemones, o Alytaus rajono savivaldybė ieško galimybių kaip jiems padėti.
Gerų žinių sulaukė Kaniūkų kaime esanti sodų bendrija „Berželis“. Alytaus rajono savivaldybės prašymu Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos skyrė lėšų sodų teritorijoje esančiai Kaniūkų ir Muiželėnų kaimų Pylimo gatvei remontuoti. Gatvė prasideda nuo sankryžos su Naujakurių gatve ir tęsiasi palei visą sodų bendrijos teritorijos pakraštį.
Gatvės kapitalinio remonto darbus atlieka uždaroji akcinė bendrovė „Gilmera“. 1 km 836 m ir 3,5 m pločio Pylimo gatvė turi būti išasfaltuota iki lapkričio pabaigos. Taip pat bus suremontuotos nuovažos, pagal poreikį įrengtos naujos vandens perlaidos, apsauginiai metaliniai kelio atitvarai, eismo ženklai, grioviai, sutvirtinti sankasos šlaitai. Šiuos darbus UAB „Gilmera“ įsipareigojo atlikti už 436 968 Eur.


Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

  • Saule
    prieš 50 minučių
    O kaip berzelio soduose prie grioviu medzius irpjauna o tolia nieko nedaro. Gal lauke kol koki zmones su masinom ilektu. Cia centrinej gatvej

Parašykite komentarą