Bendrijų veiklos, socialinio būsto ir bendrabučio gyvenamųjų patalpų klausimais asmenys bus aptarnaujami tik nuotoliniu būdu

 

Alytaus miesto savivaldybės administracijos Turto valdymo ir verslo skyrius informuoja, kad 2020 m. kovo 13 d. – balandžio 1 d. socialinio būsto ir bendrabučio gyvenamųjų patalpų klausimais asmenys bus aptarnaujami tik nuotoliniu būdu – el. paštu ekonomika@alytus.lt ir telefonu 8 315 55 141.

 Bendrijų veiklos klausimais asmenys taip pat bus aptarnaujami tik nuotoliniu būdu – el. paštu jurgita.bajerciene@alytus.lt ir telefonu 8 315 55 169.

 Atsižvelgiant į koronaviruso grėsmę, rekomenduojame bent 1 mėnesio laikotarpyje neorganizuoti susirinkimų, jeigu yra galimybė – atšaukti suplanuotus susirinkimus.

 Pagal LR daugiabučių gyvenamųjų namų ir kitos paskirties pastatų savininkų bendrijų įstatymo 11 str. 3 d. visuotinis bendrijos narių susirinkimas turi būti šaukiamas kasmet ne vėliau kaip per 3 mėnesius pasibaigus finansiniams metams– bendrijų pirmininkams kurie dar nespėjo suorganizuoti susirinkimų ir juos dėl koronaviruso grėsmės organizuos gegužės – birželio mėn. administracinė atsakomybė nebus taikoma.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą