Putinų gimnazijos bibliotekos vedėjai - „Riešutas“

Baigiantis metams tradiciškai vyksta Vilniaus regiono bibliotekų apdovanojimai „Riešutas“. Šiemet jie, vykę gruodžio 18 dieną, buvo virtualūs.  Apdovanojimai vyko ZOOM platformoje bei buvo tiesiogiai transliuojami Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešosios bibliotekos YouTube paskyroje. Putinų gimnazijos bibliotekos vedėja Marytė  Žuromskienė  laimėjo vieną iš keturių „Riešuto“ nominacijų -  „Geriausia mokyklos bibliotekininkė“.

Kandidatus galėjo siūlyti bibliotekų kolektyvai, pavieniai bibliotekininkai. Ją pristatė Alytaus miesto mokyklų bibliotekininkų būrelis. Pristatytuosius kandidatus vertino Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešosios bibliotekos Regiono bibliotekų taryba, kuri skaitė pretendentų pristatymus, balsavo ir išrinko pačius geriausius.

Šiais metais apdovanojimai rengiami jau penktąjį kartą. Tai buvo puiki proga trumpam stabtelėti ir įvertinti kolegų pasiekimus, pasidžiaugti nuveiktais darbais, įgyvendintais projektais ir pasiektais rezultatais. Kolegę Marytę Žuromskienę pažymėjo už sistemingai ugdomą jaunimo medijų ir informacinį raštingumą, naujovių diegimą, aktyvią visuomeninę veiklą ir nuolatinį bibliotekos vardo garsinimą.

Eglė Juodžiukynienė, Putinų gimnazijos bibliotekininkė

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą