Baigtas įgyvendinti Likiškėlių progimnazijos ir Bialos Piskos kultūros centro projektas

Biala Piskoje (Lenkija) 2022 m. kovo 21 d. vyko Alytaus Likiškėlių progimnazijos ir Bialos Piskos kultūros centro (Lenkija) vykdomo INTERREG Lietuvos ir Lenkijos programos Visuomeninės įtraukties skatinimo asmenims, patiriantiems socialinę atskirtį Alytuje ir Biala Piskoje, projekto LT-PL-4R-285 baigiamoji konferencija. Projektas truko nuo 2020-10-01 iki 2022-03-31. Jo vertė 118 156,31 Eur.

Šio projekto pagrindinis tikslas – skatinti senjorų, patiriančių socialinę atskirtį, socialinę integraciją,  motyvaciją ir gebėjimus aktyviai dalyvauti socialinėje, ekonominėje ir kultūros veikloje. Projekto veikla buvo padalinta į keturias grupes – sveikatinimo ir sporto, kultūros, savanorystės ir etnografinio kultūrinio paveldo. Projekto metu vyko šeši bendros veiklos įgyvendinimo vizitai (3 Alytuje, 3 Biala Piskoje), ne tik aktyvios veiklos, bet ir renovuotos abiejų dalyvių patalpos, skirtos senjorams.

Baigiamojoje projekto konferencijoje pristatyta veikla, aptarti pasiekti rodikliai. Vienas iš pagrindinių vizito akcentų buvo renovuotų patalpų senjorams Biala Piskoje atidarymas. Jame dalyvavo Biala Piskos burmistrė Beata Sokolovska ir Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Giedrius Griškevičius.

Alytaus Likiškėlių progimnazijos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą