Diplomai įteikti 35-iems muzikos mokyklos absolventams

Ketvirtadienį Alytaus muzikos mokykloje 35-iems moksleiviai įteikti mokyklos baigimo pažymėjimai, nuskambėjo padėkos ir sveikinimai pedagogams. 

„Muzika gali pakeisti pasaulį, kadangi ji gali pakeisti žmones – pasakė žinomas muzikantas Bono ir aš su juo sutinku. Prisipažinsiu, visą gyvenimą svajojau groti kokiu nors instrumentu ir tik sulaukęs 34-erių pravėriau gitaros mokytojo kabineto duris. Greitai supratau, kiek daug darbo reikia įdėti, kad išmoktum groti instrumentu ir dabar žiūrint į jus, klausantis jūsų atliekamų kūrinių matau nuostabų rezultatą. Sveikinu ir linkiu muzikuoti toliau“, - moksleivius, jų tėvus ir mokytojus sveikino Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis. 

Šiais metais absolventų diplomai įteikti gitaros, trimito, smuiko, saksofono, kontraboso, trombono, akordeono, fortepijono, ukulėlės, kanklių, birbynės, vargonų ir kitų klasių moksleiviams, kurie čia mokėsi aštuonerius metus.

„Labai džiaugiuosi, kad šis diplomų įteikimas nereiškia, kad mes jau atsisveikiname. Susitiksime dar įvairių orkestrų repeticijose, festivaliuose ir koncertuose“, - kalbėjo muzikos mokyklos direktorė Gabrielė Dambauskaitė. 

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą