Druskininkų švietimo bendruomenė aptarė artėjančių naujų mokslo metų naujoves

Artėjant rugsėjui, tradiciškai rengiama Druskininkų savivaldybės vadovų, administracijos atstovų ir švietimo įstaigų vadovų be jų pavaduotojų pasitarimas-konferencija, kurios metu pasidalinama įžvalgomis ir gerąją ugdymo patirtimi, aptariamos švietimo  aktualijos, pasirengimas naujiems mokslo metams.

Šiandien surengtoje konferencijoje „4M: Mokykla, kurią Myli Mokiniai ir Mokytojai. Kaip galėtume vieni kitiems padėti?“ buvo aptartas Druskininkų savivaldybės švietimo įstaigų pasirengimas 2022-2023 mokslo metams.

Druskininkų savivaldybės meras Ričardas Malinauskas švietimo įstaigų vadovams  padėkojo už jų darbą ir palinkėjo aktyviai bendradarbiauti tarpusavyje sprendžiant savivaldybės mokinių ugdymo klausimus.

Susitikime taip pat dalyvavo ir mero pavaduotojas Linas Urmanavičius ir administracijos direktorės pavaduotoja Violeta Grigorienė.

Mero pavaduotojas pristatė pranešimą „„Druskininkų švietimo pažanga: kur esame ir ko siekiame?“, kurio metu pasidžiaugė efektyviai naudojamomis mokymo lėšomis, atkreipė dėmesį į sritis, kurias reikia stiprinti – mokyklų bendradarbiavimą, mokinių egzaminų rezultatus.

Mokyklų vadovai dalijosi mintimis pranešimuose „Aukštesni rezultatai ir geresnė savijauta - Ką darome? Kaip? Ir Kodėl?“, kuomet kiekvienas pristatė savo įstaigos veiklos prioritetus bei sprendimus dėl ugdymo kokybės gerinimo ateinančiais mokslo metais.

Druskininkų savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą