Kviečiame į Dzūkijos regiono mokomųjų mokinių bendrovių mugę

Balandžio 20 d. 10 val. prekybos centre „Hyper Rimi" Ūdrijos g. 1 vyks ketvirtoji Lietuvos „Junior Achievement" organizuojama Dzūkijos regiono mokomųjų mokinių bendrovių (MMB) mugė. Kviečiame prisijungti ir pamatyti sėkmingus jaunuolius, kurie verslą kuria jau mokyklos suole! Mugėje bus galima pabendrauti su jaunaisiais verslininkais – jie pristatys savo verslus, įsigyti įvairių prekių ar netgi investuoti. Mokinių bendroves vertins ir apdovanos įvairiose nominacijose verslo pasaulio, akademinės bendruomenės ir viešojo sektoriaus atstovai. Mugė skirta ne tik nustatyti geriausią regiono mokinių bendrovę, bet tai ir puiki galimybė jaunimui pristatyti savo idėjas, pademonstruoti komandinio darbo įgūdžius, suvokimą apie verslą, bendrovės veiklą, finansus, įgyti patirties. MMB mugė taip pat suteikia galimybę tobulinti savo verslo modelį, kuriamą produkciją, teikiamas paslaugas, gauti įvertinimą iš savo srities profesionalų.

Užsukti į mugę kviečiami visi alytiškiai įvertinti ir įsigyti mokinių kuriamų produktų, užsisakyti teikiamų paslaugų, pabendrauti ir palaikyti jaunuosius verslininkus. Mokiniams tai puiki proga realiai išmėginti savo sukurtų produktų ir siūlomų paslaugų patrauklumą.

Šių metų mugėje dalyvaus 20 mokomųjų mokinių bendrovių, jos bus apdovanotos tokiose nominacijose: geriausiai problemą sprendžiantis verslas, inovatyviausia bendrovė, socialiai atsakingas verslas, draugiškiausia aplinkai bendrovė, geriausia paslaugų bendrovė ir kt.

Mugės dalyvius apdovanos rėmėjai: „8 TO GO", Alytaus „Rotary" klubas, „Merkio produktai", „Geodėja", „Vėtrija", „Topo" centras, Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų Alytaus filialas, bendradarbystės centras „Spiečius", „Oroperatorius", „Elamidis".

Projektą dalinai finansuoja Alytaus miesto savivaldybė. Prie mugės organizavimo prisideda Alytaus Likiškėlių pagrindinė mokykla ir Alytaus Putinų gimnazija.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą