Kviečiame įmones dalyvauti Nacionalinių atsakingo verslo apdovanojimų konkurse

Kasdienėje savo veikloje socialinės atsakomybės principus taikančios įmonės kviečiamos dalyvauti Nacionalinių atsakingo verslo apdovanojimų konkurse ir iki spalio 11 d. teikti paraiškas.

Šių metų konkurse varžomasi dėl penkių nominacijų: Metų darbovietė, Metų bendruomeniškiausia įmonė, Aplinkai draugiškiausia įmonė, Palankiausią emocinę aplinką kurianti įmonė ir Šeimai palankiausia darbovietė.

Konkurso dalyviai kviečiami teikti paraiškas ir laimėti vieną ar kelias nominacijas. Kiekviena iš šių nominacijų skirstoma į tris kategorijas, atskirai apdovanojant: labai mažas ir mažas įmones (iki 49 darbuotojų), taip pat vidutines (50–249 darbuotojų) bei dideles įmones (nuo 250 darbuotojų).

Išskirtinį dėmesį visuomenei, darbuotojams ir aplinkai pademonstravusi įmonė, 2021 m. prisidėjusi prie socialinės atsakomybės principų taikymo savo veikloje, bus pagerbta prestižine nominacija „Metų socialiai atsakinga įmonė“. Šis apdovanojimas skiriamas verslo subjektui, pateikusiam paraiškas į kelias ar visas nominacijas ir pasiekusiam didelę pažangą visose socialinės atsakomybės srityse.

Įmonės kviečiamos siųsti paraiškas iki 2021 m. spalio 11 d. imtinai elektroniniu paštu post@socmin.lt.

Paraiškų formos

Metų darbovietė 

Metų bendruomeniškiausia įmonė

Aplinkai draugiškiausia įmonė

Palankiausią emocinę aplinką kurianti įmonė

Šeimai palankiausia darbovietė 

Daugiau informacijos apie apdovanojimus – Socialinio dialogo skyrius (Liudvika Gražulienė, tel. +370 6 87 29 395, el. p. liudvika.grazuliene@socmin.lt).

Nacionalinis atsakingo verslo apdovanojimas (NAVA) – tai nuo 2008 m. vykdoma valstybės institucijų iniciatyva Lietuvoje, kuria siekiama didinti žinomumą apie įmonių socialinės atsakomybės naudą verslui, valstybei ir kiekvienam žmogui bei skatinti šalies įmones diegti socialinės atsakomybės principus savo veikloje.

Šis konkursas skatina gerąją įmonių konkurenciją ne siekiant pelno, o didinant savo socialinę atsakomybę. Nuo 2013 m. šiuos apdovanojimus organizuoja Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, Ekonomikos ir inovacijų ministerija bei Aplinkos ministerija kartu su socialiniais partneriais.

Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimo nominacijos ir kategorijos, konkurso organizavimo, paraiškų vertinimo ir atrankos, vertinimo komisijos darbo organizavimo tvarka nustatyta Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministro 2013 m. birželio 3 d. įsakymu patvirtintuose Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimo nuostatuose.

LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą