Finansų ministras Vilius Šapoka Alytuje aptarė regiono plėtrą ir mokesčių reformą

Alytaus regiono aktualijos ir plėtra, nuo 2019 m. mokamų mokesčių ir šešėlinės ekonomikos reforma – šias ir kitas temas finansų ministras Vilius Šapoka šiandien aptarė savo pirmojo vizito į regionus metu.

Susitikimo su Alytaus savivaldos, verslo ir asociacijų atstovais metu aptarta šios apskrities finansinė padėtis, pritraukiamos investicijos, gyvenimo kokybė. Vilius Šapoka kartu su ministerijos ekspertais apžvelgė būdus, kaip bus vykdomi mokestiniai pakeitimai ir mažinamas šešėlis. 

„Siekiame išsamiai ir nuosekliai išaiškinti, kaip gyventojams ir verslui keisis mokesčiai nuo ateinančių metų. Tokių susitikimų metu mes ne tik detaliai pasakojame, kas laukia gyventojų ir verslo atstovų, bet ir klausiame, kokios informacijos jiems trūksta, kaip galime jiems padėti suprasti reformos esmę", – teigia finansų ministras.

Vilius Šapoka su ministerijos ekspertais planuoja tokius susitikimus surengti visuose šalies regionuose. Tai viena iš Finansų ministerijos numatytų priemonių, skirtų išaiškinti mokesčių reformos ir šešėlio mažinimo būdus. Daugiau apie mokesčių ir šešėlio mažinimo reformą čia.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą