Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien ne viskas vyks taip, kaip norėsite

Trečiadienis ramesnis. Tiesa, ši diena irgi sunkiai prognozuojama – dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių gali tekti atidėti kai kuriuos sumanymus ir užsiimti visai kitais reikalais. Ne viskas vyks taip, kaip norėsite, tad būkite pasiruošę tinkamai reaguoti į galimus nesklandumus ir dėl to nesupykti, neužsigauti. Ši diena palankesnė ir svarbesnė moterims, joms verta tvarkyti įvairius reikalus. Vyrams patartina labiau įsiklausyti į jų nuomonę, vykdyti jų pageidavimus – tai, pagal senovės persų astrologiją, tas metas, kai vyrauja moters valia, todėl dangus baudžia vyrus, tądien nuskriaudusius moterį.

Iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik labai ryškūs sapnai. Jei neišsipildys per savaitę, bus reikšmingi ilgam, daugiau nei vieniems metams. Puiku, jei sapnavote karvių bandą žaliuojančioje pievoje, melžėte jas ar gėrėte pieną, valgėte sūrį, varškę – tai skalsa namuose, pinigai, sėkmė; vaikas – laimė, mama su vaiku ant rankų – didelės permainos. Deja, būti nešvariam ar nuogam – neturtas; tuštintis – vagystės, nuostoliai; žiema – liga; kraujas – katastrofa, liga.

Blogas ženklas: vandentiekio, kanalizacijos gedimai – nesklandumai meilės santykiuose, visą dieną trokšti – nemalonumai, jei ant jūsų užsidegtų drabužiai – apsaugos praradimas, jei niežėtų pakaušį – liūdesys, nesėkmė, jei niežėtų alkūnę – nauja pažintis.

Geras ženklas: triskart nusičiaudėti – sėkmė; sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę – atgausite ramybę, sulauksite pagalbos.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas naujų darbų pradžiai, teisiniams reikalams; palankūs mėlyni tonai, vengtini žali, geltoni.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis sėkmingesnis po 14 val. Tiesa, jei gimėte ne pirmomis ženklo dienomis, nieko svarbaus neplanuokite.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis palankesnis iki 14 val., nieko svarbaus ar skubaus vėlesniam laikui neatidėkite.

Dvyniai (05 21–06 21). Ką nors pakreipti savo naudai, ko gero, pavyks tik trečiadienio pavakare.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį svarbesniems susitikimams palankesnis metas iki 14 val.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienio pirma pusė irgi sudėtinga, tad geriau reikšmingus klausimus spręsti tik antrą dienos pusę.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį bus nebloga proga atitaisyti seną klaidą darbe ar nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį, nors painiavos vis dar pakaks, ieškokite ankstesnių klaidų ir jas taisykite, taikykitės.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienio nuotaikos smagesnės – jums pavyks pakoreguoti vakarykščius nesklandumus (tiek veikiant, tiek bendraujant).

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis iki 14 val. palankus imtis nebaigtų darbų, prisiminti užmirštus įsipareigojimus. Vakaras tinkamas romantiškiems pasimatymams, tiesa, santykių su mylimu asmeniu nemėginkite aiškintis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai žinote. Būkite atidesni dalykinėms naujienoms, gautiems patarimams. Svarbesniems reikalams ir susitikimams palankus metas tik iki 14 val.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis bus naudingesnis, jei nebūsite labai ambicingi, mat dėl keistų principų galite susipykti ir su artimu žmogumi, ir su bendradarbiu ar net šefu, artimaisiais.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį viskas ims rimti ir palengva spręstis, tiesa, galbūt ne taip, kaip norėjote.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą