horoskopas šeštadieniui, gruodžio 23 d.

Avinas Kitiems žmonėms jūsų planai gali būti nepriimtini arba atrodys nerealūs. Jei stengsitės kažką apgauti, visų pirma, apsigausite patys.

Jautis Gali nustebinti netikėta žinia, naujienos, susijusios su kolega, kaimynu ar artimu žmogumi. Galbūt kažkas iš jų apie jus paskleis paskalas, mėgins sukompromituoti, o gal jūs patys įkišite savo trigrašį ir ką nors versite atpirkimo ožiu.

Dvyniai Šiandien labai jautriai reaguosite į kiekvieną nemalonią smulkmeną. Nevertėtų visko sureikšminti, dramatizuoti. Per greit padarę išvadas iš vieno įtartino epizodo, paskleidę gandus, pažįstamą žmogų galite įstumti į keblią padėtį.

Vėžys Tikriausiai bendrausite su žmonėmis, kuriems būdingas avantiūrizmas, manipuliavimas. Neskubėkite priimti jų pasiūlymų, juolab, kad jūsų mintys painiosis, nepasižymėsite racionaliu mąstymu ir teisinga įžvalga. Džiugins sportas, meilė.

Liūtas Tai turėtų būti labai aktyvi, darbinga diena, jei tik nesutrukdys šeimyninės problemos. Punktualumo, sąžiningumo, apdairumo stoka taip pat gali lemti problemas. Vakare įveikę tingulį ir nuėję pasportuoti nepasigailėsite.

Mergelė Į keblią situaciją gali pakliūti artimas žmogus, vaikai. Arba tą situaciją jie išgalvos, kad išviliotų iš jūsų pinigų. Būkite apdairesni, susilaikykite nuo avantiūrų. Nepirkite brangių daiktų be garantijos bei tokių, kurių vertė abejotina.

Svarstyklės Nerimą kels situacija, susijusi su darbu arba sveikata. Regis, jūsų nerimas pagrįstas. Į paviršių gali kilti aplaidumo ar piktnaudžiavimo faktai. Pasisaugokite apgaulių, nuostolių, infekcijų.

Skorpionas Tikėtina žinia iš oficialios institucijos, švietimo įstaigos ar užsienio. Vis dėlto jausitės labai neužtikrinti dėl to, ko ketinate ar esate įkalbinėjami imtis, siekti. Gali pristigti drąsos svarbiam pokalbiui, norimai naujovei. Labiau tikėkite savo jėgomis.

Šaulys Nors turėsite pakankamai darbinės iniciatyvos ir energijos, nesusipratimų turbūt neišvengsite. Planuojama avantiūra gali neišeiti, sumanytos priemonės nebus veiksmingos. Tačiau vakaras gali padovanoti didesnį aiškumą bei kūrybinį įkvėpimą.

Ožiaragis Šiandien nusimato daugybė kontaktų, pokalbių. Tai netgi gali sutrukdyti tinkamai atlikti profesines pareigas bei išprovokuoti klaidas. Nederėtų pernelyg pasitikėti nepažįstamais žmonėmis bei abejotina informacija. Tikrinkite faktus.

Vandenis Šiandien jums ypač nesinorės rimtai dirbti, skubėti, bendrauti. Gali kilti noras pasislėpti nuo visų sunkumų ir pareigų. Labai lengva susikompromituoti. Tik vakare nuotaikos keisis ir jau imsite planuoti susitikimus su draugais, renginius.

Žuvys Tikriausiai šiandien patirsite ir džiaugsmo, ir nusivylimų. Ryte atsikelsite su darbinga nuotaika, tačiau didesnę dienos dalį jus lydės neplanuoti trikdžiai ar nesusipratimai dėl kitų žmonių kaltės. Nelįskite į skolas ir neskolinkite.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą