Jausitės laimingi bei darbingi

Puiki diena aktyviai veiklai: jausitės laimingi bei darbingi, jums seksis. Galima imtis pačių sudėtingiausių darbų, išpainioti paslaptingus dalykus, nesuprantamus klausimus – jūsų intuicija bus itin jautri. Geras laikas darbui su sudėtinga informacija. Tai tinkamas metas imtis ko nors naujo, taip pat pereiti į naują darbovietę. Palanku spręsti finansines problemas – šios dienos dalykiniai susitarimai ar į galvą šovusios naujos idėjos perspektyvios. Neatsisakykite ir naujų pasiūlymų, net jei jie iš pirmo žvilgsnio nepatiks. Tvarkykite pinigų, turto reikalus, pasirašinėkite sandorius, naujas darbdavystės sutartis. Tiks spręsti socialines problemas. Gerai kreiptis su prašymu į savo vadovybę, aukštas instancijas, įtakingus asmenis, įvairias labdaringas, religines organizacijas, tinka ieškoti investuotojų, rėmėjų. Palankiausias metas šiems reikalams tvarkyti, reikšmingiems susitarimams, atsakingiems dokumentams pasirašyti – tarp 8 val. 30 min. ir 10 val. 30 min. Šis laikas itin naudingas atsakingiems su veikla susijusiems sprendimams priimti. Diena bus palanki kelionėms, bendrauti, pažintims užmegzti, o štai nutraukti santykių šiandien negalima, atvirkščiai – geriau vengti konfliktų ir siekti susitaikyti, atgauti dvasios pusiausvyrą. Palanku daugiau užsiimti vaikų auklėjimu, jų fiziniu ugdymu, tinka pradėti juos mokyti kovų meno, jodinėjimo. Palanki diena iškrovos dietai, organizmui valyti. Tinka ir siekti atsikratyti nužiūrėjimo ar kitokios blogos maginės įtakos. Kovokite su baime, iliuzijomis.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti gyvūnus, paukščius, vandenyje plaukti, skraidyti, matuotis naujus drabužius. Blogai būti nuogam, ugnį regėti ar savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: jei ryte kūną niežėtų (krūtinę – nemalonumai šeimoje, juosmenį –nesusipratimai su partneriu, sėdynę – būkite atsargesni kelyje, rankas – saugokitės apgaulės, vagystės), ką nors sudaužyti arba jei jūsų laikrodis sustotų – neteisingas pasirinkimas, raktus pamesti – artimo žmogaus netektis.

Geras ženklas: rasti monetų ar blizgančių metalinių daikčiukų – sulauksite reikalingos pagalbos, jei netyčia peilis iškristų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis labiau tinkamas bendrauti, vertingiems daiktams įsigyti, švęsti, sekmadienis gana nepalankus įvairiems susibūrimams, šventimams.

Avinas (03 21–04 20). Netikėtai viskas sprendžiasi, sulaukiate dėmesio iš jums svarbaus asmens, pripažinimo veikloje. Burkite apie save pagalbininkus. Jei pavyktų, ryte tarp 8 val. 30 min. ir 10 val. 30 min. pasinaudokite gera proga pasikalbėti su šefu, susitikite su žmonėmis, organizacijų atstovais, galinčiais turėti įtakos jūsų karjerai, sėkmei versle ir pan. Šiandien labiau pasikliaukite savo nuojauta bei jus mylinčio žmogaus, tėvų arba bendradarbių, šefo nuomone, net jei dabar ji atrodys kvaila, nepriimtina. Diena itin palanki asmenims, dirbantiems kūrybinį darbą.

Jautis (04 21–05 20). Gera diena – turite nemenkas galimybes įgyti persvarą. Teisingai jausite karjeros perspektyvas, tai tinkamas laikas spręsti veiklos plėtimo klausimus. Tinka pasirašyti svarbų sandorį, darbdavystės sutartį, užmegzti naujus dalykinius ryšius. Naudokitės šiuo metu gaunamais pasiūlymais, ypač iš užsieniečių. Tinkamas laikas apmąstyti būsimas keliones (dalykines bei asmenines) ir pradėti joms ruoštis, taip pat susitikti su žmonėmis iš toli – dalykiniais partneriais, giminaičiais. Galima netikėta dovana ar nelaukti pinigai. Patiems irgi palanku įteikti dovaną.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors diena nervinga, daug spėsite atlikti. Pirmas impulsas teisingas, tačiau tvarkydami reikalus nesivadovaukite emocijomis. Verta spręsti susikaupusias finansines problemas – galite rasti naują, anksčiau nepastebėtą išeitį. Nesibijokite kreiptis pagalbos į draugus ir net įtakingus, žymius asmenis – tikriausiai jie sutiks jums padėti. Itin palanku tvarkyti draudimo, mokesčių, skolų, paveldėjimo klausimą. Galite sulaukti ir netikėtos pagalbos, pinigų. Ir būkite dosnesni savo artimiesiems.

Vėžys (06 22–07 22). Puiki proga siekti bendradarbiavimo, stiprinti partneriškus santykius (dalykinius, santuokinius) – kitos savaitės pradžioje jų tvirtumui iškils pavojus. Patartina ieškoti ir naujų sąjungininkų, rėmėjų – šiuo metu jus daug kas palaikys. Kreipkitės su paramos prašymais, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti sunkų bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti sudėtingus dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius ar savo tėvus, vadovus. Tik nesistenkite nieko jėga keisti veikloje: daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių ar sutuoktinio.

Liūtas (07 23–08 22). Darbui ši diena sėkmingiausia savaitėje – gautus naujus dalykinius pasiūlymus priimkite. Būsite veiklūs ir energingi, tad susitelkite į sunkiausius, svarbiausius reikalus. Tik nepiktnaudžiaukite savo sveikata, taip pat kolegų kantrybe ar tariamu šefo, klientų išsiblaškymu (kitos savaitės pradžioje paaiškės, kad jie viską mato ir žino). Šiandien galite sulaukti ir netikėtos pagalbos, nuoširdžios atjautos dėl jūsų vargų ir liūdesio. Palanku pradėti sveikatos stiprinimo ar gydymosi kursą. Ir pasistenkite labiau suprasti kitus ir padėti, kuo galite.

Mergelė (08 23–09 22). Sėkmės metas tęsiasi – aplinkiniai bus jūsų pusėje. Tai padės tvarkant bet kokius reikalus. Tai, ką šiandien atliksite, nulems sėkmę. Sėkmingiausias rytas tarp 8 val. 30 min. ir 10 val. 30 min. – tai puiki proga tartis su vadovybe jums aktualiu klausimu, prašyti padidinti atlyginimą, pagerinti darbo sąlygas. Šiandien palanku tvarkyti ir vaikų reikalus. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku su jais aptarti bendravimo problemas – rasite gerą sprendimą. Beje, gera proga teikti dovanas tiems, kuriuos mylite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neskubėkite – jums reikia išgirsti savo vidinį balsą. Darykite taip, kaip jaučiate, ir tikrai neapsiriksite. Spręskite šeiminio bendravimo problemas – jums pavyks sutaikyti artimuosius. Nors galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar savo sutuoktinio, aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausia metas – nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą. Verta labiau užsiimti šeima, namais – įteikite seniai žadėtą dovaną artimiesiems.

Skorpionas (10 24–11 22). Reikėtų vengti paviršutiniškumo vertinant situaciją, išgirstas naujienas – galite praleisti gerą pasiūlymą, neįvertinti žmogaus, norinčio su jumis bendrauti, jums padėti ar net mylėti. Galite susidurti su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi, tad turėtumėte būti itin atidūs dalykams, išgirstiems tarp 8 val. 30 min. ir 10 val. 30 min. Būtų puiku, jei pavyktų pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, viršininku ar įtakingu asmeniu. Jei būsite nuoseklūs bei kantrūs, liksite suprasti ir įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos.

Šaulys (11 23–12 21). Nurimstate, atgaunate jėgas – jos net dvigubėja. Intuicija sustiprės meilės srityje, sprendžiant finansinius klausimus. Tai proga ir rasti naują pajamų šaltinį, ir išspręsti nesantaiką su mylimu žmogumi. Galimi netikėti naudingi pasiūlymai – juos verta priimti (ypač jei jie gauti tarp 8 val. 30 min. ir 10 val. 30 min.). Tačiau šiandien būkite atidūs, kuo galite padėti kitiems. Palanki proga ir dovanai įteikti. Tarp 8 val. 30 min. ir 10 val. 30 min. tinka pasirašinėti svarbius piniginius, turto dokumentus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tinkamas metas imtis to, kam niekaip negalite prisiruošti. Tai, ką šiandien pradėsite ir nuveiksite, bus stabilu, atneš sėkmę, padės pelnyti aplinkinių pagarbą. Tarp 8 val. 30 min. ir 10 val. 30 min. sėkmingiausias laikas, kai viskas priklauso nuo jūsų valios – tik tarkite žodį. Tad paieškokite reikiamo žmogaus (bei tinkamo žodžio), ir jūsų problemos ims spręstis. Nors patys dažnai atsidursite dėmesio centre ir sulauksite malonių simpatijų, būkite atidesni aplinkiniams, stenkitės ir patys būti jiems naudingi.

Vandenis (01 20–02 18). Ilgai puoselėta svajonė gali išsipildyti. Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Beje, pasistenkite ne tik girdėti kitų nuomonę, bet ir savo neprarasti, mažiau klausykitės draugų, aplinkinių įkalbinėjimų, labiau vadovaukitės savo vidiniu balsu. Tiks ieškoti protekcijos veiklai, kreiptis patarimo, prašyti paramos. Beje, pagalbos tikrai sulauksite iš seno bičiulio ar iš asmens, kuriam kadaise buvote padėję, – tai tas laikas, kai geri darbai sugrįžta.

Žuvys (02 19–03 20). Gerų pokyčių diena, kai ir nedidelės pastangos atneša apčiuopiamų vaisių. O pagrindinė sėkmės sąlygą bus ramybė. Šiandien palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti ir aptarinėti su šefu ar rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan. Pavyks suprasti, kas tikrieji draugai, kuo galima ir toliau pasitikėti. Tai bus šaunių pasiūlymų bei draugiškos pagalbos metas (ypač atkreipkite dėmesį į pasiūlymus, gautus tarp 8 val. 30 min. ir 10 val. 30 min.). Tad naudokitės šiandien atsiveriančiomis puikiomis progomis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą