Populiariausi Lietuvoje pagaminti sveikatos produktai

Populiariausi Lietuvoje pagaminti sveikatos produktai

Sparčiai besikeičiančių rinkų pasaulyje gamintojams gali būti sudėtinga neatsilikti nuo tendencijų. Tačiau yra keletas veiksnių, dėl kurių sveikatos produktų gamyba yra įdomi verslo galimybė. Žvelgiant į praėjusių metų statistinius duomenis, matyti, kad sveikos gyvensenos poreikis tarp vartotojų ir toliau auga. Pasaulinė natūralių arba ekologiškų maisto produktų rinka taip pat suteikia galimybių gamintojams, norintiems įsitraukti į šią sritį. Šiame straipsnyje apžvelgsime keletą populiariausių Lietuvoje gaminamų sveikatos produktų. Kaip pamatysite toliau, šios pramonės šakos pastaraisiais metais įsibėgėjo, nes gamintojai kuria naujus produktus, atitinkančius dabartinius vartotojų poreikius.

Hematogenas

Hematogenas yra populiarus sveikatingumo produktas, kurį Lietuvoje gamina „Mogemas.“ Turbūt kiekvieno žmogaus vaikystėje teko šį skanėstą paragauti. Tačiau tai ne tik saldus šokoladinis batonėlis mažiems vaikams. Jis dažnai skaitomas kaip maisto papildas, pagamintas su vienu įdomiu ingredientu: Džiovintais kraujo milteliais. Ir, kaip teigiama, šis batonėlis yra naudingas esant įvairioms ligoms, įskaitant anemiją bei prastą kraujotaką, kadangi jame galime rasti daug geležies.

„Gamtos namai“ Vitamino D papildai

Vitaminas D yra labai svarbi maistinė medžiaga, kuri atlieka svarbų vaidmenį palaikant gerą sveikatą. Jis padeda organizmui vystytis ir išlaikyti stiprius kaulus, skatina sveiką imuninę sistemą ir netgi yra susijęs su geresne nuotaika. Deja, daugelis žmonių negauna pakankamai vitamino D. Tai ypač būdinga Rytų Europoje, kur dėl mažo natūralios saulės šviesos kiekio organizmui sunku pasigaminti vitamino D. Nepadeda tai, kad daugelis žmonių darbų ir laisvalaikio yra namuose, pvz., dokumentų rengimas, kompiuterių ar internetinių kazino žaidimai ir t.t. Norėdami tai kompensuoti, daugelis žmonių vartoja maisto papildus, kurių sudėtyje yra vitamino D. Lietuvoje šį papildą gamina įmonė „Gamtos namai“ žinomi ir dėl savo kitų įvairių vitaminų bei papildų.

„SUN365“ Sultys

„AJIZ Group“ laiko save novatoriška įmone gamindama „SUN365“ pavadinimu šalto spaudimo sultys, kurios pagal juos turi daug įvairių vitaminų ir nėra pasterizuotos. Yra sakoma, kad tokio tipo spaudime sultys iš vaisių ir daržovių išgaunamos intensyviu slėgiu, todėl jų sudėtyje yra daugiau vitaminų, mineralų ir fermentų nei įprastose sultyse. Be to, mažiau tikėtina, kad sultis spaudžiant šaltuoju būdu žūsta svarbios maistinės medžiagos. „SUN365“ sultis galime sutikti beveik kiekvienoje parduotuvėje ir jos yra gana populiarios su jaunimu.

„AUGA Group“ novatoriškų bei ekologiškų sriubų gamintoja

Kas nemėgsta sriubos? Tai puikus patiekalas prastą dieną, o kai jaučiatės prastai, nėra nieko geriau už garuojančios sriubos dubenį. Tačiau kartais sriubą gaminti nuo nulio gali būti šiek tiek sudėtinga. Štai čia praverčia jau paruošta sriuba. Tiesiog atidarykite maišelį, supilkite, pašildykite ir galite skanauti. Ši kompanija, „AUGA Group“ yra geriausiai žinoma dėl savo šių naujoviškų sriubų, kuriuos ne tik ekologiškos gamtai, bet ir jau yra paruoštos maišeliuose. Dažniausiai šio tipo sriubos būna miltelinės formos. Tačiau šis novatoriškas produktas iš jų gamybos yra kaip tikra sriuba, nereikia pilti jokio pridėtinio vandens.

„Betterfood“ – Novatoriškas bei sveikuoliškas maistas per kelias minutes

Paruoštas maistas yra patogus pasirinkimas užimtoms šeimoms. Šiuos patiekalus galima greitai ir lengvai paruošti, be to, jie pasižymi skonių ir tekstūrų įvairove, kuria gali mėgautis kiekvienas. Geriausia, kad šio tipo maistą galima laikyti kelis mėnesius, todėl visada turėsite ką nors po ranka greitam maistui. „SADERA,“ sugalvojo pristatyti savo sveikuolišką versija greitai paruošiamo maisto. Be jokių priedų, dažiklių ar kitų kenksmingų medžiagų organizmui.

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą