Lietuviškų tortilijų receptas patiks visai šeimai: greita ir kiekvieno skoniui įtinkantis patiekalas
6 porcijoms reikės:
6 tortilijos blynų; 300 g. vištienos filė; 250 g. pievagrybių; 2 dideli pomidorai; 1 paprika; 1 svogūnas; 250 g. konservuotų kukurūzų; šviežios salotos arba iceberg; 150 g. fermentinio arba kietojo tarkuoto sūrio. žalumynai ir prieskoniai savo nuožiūra.
Padažui:
150 ml. majonezo; provanso žolelių; 3 skiltelės česnako; 1 v.š. pomidorų padažo; 1 a.š. kario prieskonių.
Vištienos filė apkepti su mėgstamais prieskoniais. Tada atskirai apkepti pievagrybius šlakelyje aliejaus. Kitus ingredientus susipjaustome. Gaminame tortilijas – į vieną ketvirtadalį sudedame porą šaukštų ingredientų, užpilame padažus, pabarstome sūriu ir sulankstome. Kepti grilyje arba tiesiog sausoje keptuvėje po dangčiu, ant mažos kaitros, kad ištirptų sūris ir sušiltų visi produktai. Tai patiekalas, kuris turi tikrai daug vietos improvizacijoms. Galima dėti bet kokią mėsą, galima naudoti konservuotas pupeles, avinžirnius. Kaip sakoma, skonis – draugų neturi. Gaminkite ir skanaukite
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra