Braškių šaltsriubė: soti, atgaivinanti ir nepaprastai skani
Kaip norėjosi pasigaminti kažko šalto ir gaivinančio. Iš pradžių nutariau, kad bus braškių šaltsriubė!
Jau viską buvau sublenderiavusi. Taigi, sėdžiu ir žiūriu į lėkštę. Galvoju – ne, nenoriu skystos, noriu tirštos.
Braškių šaltsriubė
Reikės:
braškių, mažo indelio grietinėlės, citrinos, cukraus, 2 šaukštelių želatinos, vanilės, ledų.
Kaip gaminti braškių šaltrsriubę:
Į blenderį 800 ml įdėjau braškių, įpyliau mažą indelį grietinėlės, įspaudžiau citrinos sulčių, kad būtų ryškesnė spalvytė, truputį cukraus ir viską sublenderiavau. Aš įdėjau truputį ir vanilės. Na, o paskui sugalvojau ištirpinti porą mažų šaukštelių želatinos. Želatiną pakaitinau garų vonelėje ir atšaldžiusi įpyliau į braškes ir išmaišiau. Įsidėjau ledų.
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra