UAB „Ekonovus“ informacija remontuojamų gatvių gyventojams

Dėl vykdomų gatvių remonto darbų atliekų vežėja UAB „Ekonovus“ pagal patvirtintą grafiką negali surinkti pakuočių, maisto ir mišrių komunalinių atliekų remontuojamose gatvėse.

Remontuojamų gatvių (Saulės, Kalnų, Vaivorykštės ir kt. ) gyventojų prašome konteinerius ištempti iki tos vietos, kur gatvės neremontuojamos ir gali privažiuoti aptarnaujantis transportas arba  naudotis kolektyviniais atliekų konteineriais, esančiais mieste.

Dėl Saulės g. remonto darbų papildomi kolektyviniai komunalinių atliekų konteineriai  pastatyti netoli Saulės g. 16 namo. Dėl Kalnų ir aplinkinių g. remonto darbų papildomi kolektyviniai konteineriai  pastatyti Technikų g. netoli sankirtos su Gėlių g.

Sniegas, slidžios kelių dangos apsunkino atliekų išvežimo darbus visame mieste. Nors keliai nuolat valomi, tačiau dėl slidžios kelio dangos aptarnaujantis transportas ne visur gali privažiuoti prie atliekų konteinerių. Gyventojus prašome individualius atliekų konteinerius ištemti iki tos vietos, kur gatvės yra pravažiuojamos.

Prašome supratingumo ir apgailestaujame dėl laikinų nepatogumų! 

Aplinkos apsaugos skyriaus informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą