Alytaus miesto savivaldybė atveria duris, bet gyventojai vizitui prašomi registruotis iš anksto

Vyriausybei priėmus sprendimą nuo liepos 1 dienos nutraukti karantiną, gyventojai Alytaus savivaldybės administracijos priimamajame Rotušės a. 4 ir Socialinės paramos skyriuje Vilties g. 28A bus aptarnaujami laikantis visų srautų valdymo ir higienos normų reikalavimų. 

Įvertinant, kad Lietuvoje, o ir Alytaus apskrityje jau fiksuojama labiau užkrečiamos koronaviruso delta atmainos atvejų, gyventojai primygtinai prašomi į savivaldybę užeiti tik tuo atveju, jeigu paslaugos negalima gauti elektroniniu būdu. 

Informacija dėl gyvenamosios vietos deklaravimo, santuokų įregistravimo teikiama Civilinės metrikacijos skyriuje telefonu (8 315) 55 162;

Informacija dėl socialinių klausimų (pašalpų, išmokų) teikiama Socialinės paramos skyriuje telefonu (8 315) 55 660; 

Informacija dėl nemokamos teisinės pagalbos teikiama telefonu (8 315) 55 111;

Informacija socialinio būsto klausimais telefonu (8 315) 55 141;

Bendras savivaldybės priimamojo informacijos telefonas  (8 315) 55 111. 

Specialistams įvertinus, kad paslaugos gyventojams negalima suteikti nuotoliniu būdu ir būtina atvykti į savivaldybę, asmenys vizitui registruojami telefonu (8 610) 30896 arba elektroniniu paštu aida.maldoniene@alytus.lt ir Socialinės paramos skyriuje telefonu (8 315) 56660 arba elektroniniu paštu soc_parama@alytus.lt

Klientai prašomi atvykti tiksliai išankstinės registracijos metu nurodytu laiku.  

Atkreipiame dėmesį, kad karantinui pasibaigus, prioritetas Alytaus miesto savivaldybėje ir toliau bus teikiamas lankytojų aptarnavimui nuotoliniu būdu.

AMS, Vidaus administravimo skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą