Alytaus metų apdovanojimai – balsuokime ir rinkime geriausius iš geriausių!

Vos prasidėjus 2019 metams Alytuje bus pagerbti labiausiai kultūros, verslo, švietimo ir kitoms gyvenimo sritims nusipelnę miesto žmonės. Į 13 nominacijų kandidatus siūlė alytiškiai ir visuomeninės tarybos.
2019 m. sausio 11 d. vyksiančio Alytaus metų apdovanojimų renginio metu bus apdovanota socialiai atsakinga įmonė, efektyvaus, inovatyvaus, originaliausio smulkaus verslo nominacijose apdovanojimus pelnysiančios įmonės, geidžiamiausias darbdavys. Bus pagerbti už nuopelnus kultūrai, švietimui, sportui nusipelnę žmonės. Аpdovanojimų sulauks Alytaus miesto vardą šalyje ir užsienyje garsinantys alytiškiai. Renginio metu taip pat bus įteikti apdovanojimai už aktyvią visuomeninę veiklą, didvyriškus darbus ir išskirtinius poelgius, nuopelnus vaiko gerovei ir nuopelnus sveikatos apsaugai. Kas visose išvardytose nominacijose taps laimėtojais, priklauso tik nuo visų mūsų!
Kviečiame alytiškius iki 2018 m. gruodžio 20 d. aktyviai balsuoti už alytiškių ir visuomeninių tarybų pasiūlytus Alytaus miestų apdovanojimų nominantus ir išrinkti geriausius iš geriausių.

Balsuoti galite ČIA https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScESeGFU7yePYlDyYZpoou_EqlfxsZEzH0knPwDvwL_hCtebw/viewform

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą