Dalyvaujamasis biudžetas: 2023 metais gyventojų idėjoms finansuoti skirta 60 tūkstančių eurų!

Mūsų krašto gyventojai, kraštiečiai, gyvenantys užsienyje, bendruomenės ir visi, neabejingi Lazdijų krašto gražinimui ir tobulinimui – kviečiame suklusti. Kviečiame ne tik svajoti, bet ir veikti!

Pasiūlykite savo idėjas Lazdijų rajono savivaldybės teritorijoje esančių viešųjų ir laisvalaikio erdvių sutvarkymui arba naujų įrengimui!

Jūsų svajonių įgyvendinimui savivaldybės biudžete numatyta net 60 tūkst. eurų!

Idėjų ir projektų laukiame iki birželio 11 d. (imtinai)

Projektai turi atitikti tvarkos aprašo, kurį galite rasti čia, nuostatas.

Projekto idėjos pasiūlymą užpildykite internetinėje anketoje čia.

Pasiūlymą taip pat galite pateikti užpildę pasiūlymo formą (rasite čia) ir atsiuntę ją mums el. paštu info@lazdijai.lt, arba pateikę Lazdijų rajono savivaldybės administracijai (į vieną langelį), adresu Vilniaus g. 1, Lazdijai.

Idėjos gali būti įvairios, tai gali būti nedidelės apimties idėjos, gali būti ir didesni, kompleksiniai pasiūlymai. Nustatyti tik keli svarbūs kriterijai, kuriuos Jūsų projektai turi atitikti:

  • projektas turi būti įgyvendinamas Lazdijų rajono savivaldybėje, valstybės ar savivaldybės valdomoje bendrojo naudojimo žemėje;
  • turi būti viešosios infrastruktūros (išskyrus gatvių / kelių, šaligatvių, pėsčiųjų, dviračių takų įrengimą, rekonstrukciją ir remontą) nekomercinis, gyvenamosios aplinkos gerinimo projektas;
  • idėjas siūlyti gali asmenys, sulaukę 16 metų. Naujiena – gali siūlyti ne vien asmenys, gyvenantys Lazdijų rajone, bet visi, nepriklausomai ar gyvena Lietuvoje ar užsienyje!

Nepraleiskite progos, siūlykite idėjas ir tuomet kai bus paskelbtas balsavimas palaikykite iniciatyvą, kuri Jūsų manymu geriausia!

Išrinktos iniciatyvos bus 100 proc., bet ne daugiau kaip 60 tūkstančių, bus finansuojamos iš savivaldybės biudžeto ir įgyvendinamos savivaldybės administracijos darbuotojų, tariantis su idėjos autoriumi.

Jeigu idėjos pasiūlymą teikėte praėjusiais metais, ji negavo finansavimo, tačiau norite balsavimui pateikti tą pačią idėją, el. paštu apie tai informuokite žemiau nurodytą kontaktinį asmenį.

Dėl detalios informacijos kreiptis į Strateginio planavimo ir investicinių projektų valdymo skyriaus vyr. specialistą Gediminą Giedraitį, tel. 8 613 83291, el. p. gediminas.giedraitis@lazdijai.lt.

Lazdijai.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą