Susisiekimo ministras Druskininkuose pristatys miestui skirtą naują pašto ženklą, lankysis Raigardo pasienio punkte, su miesto valdžia aptars kelių infrastruktūros objektus

Tęsdamas vizitus šalies regionuose, susisiekimo ministras Marius Skuodis pirmadienį, rugpjūčio 21 d., lankysis Druskininkuose. M. Skuodis lankysis Raigardo pasienio punkte, susitiks su Druskininkų savivaldybės meru, visuomenei pristatys Druskininkų kurortui skirtą naują pašto ženklą.

Naujojo pašto ženklo, kuriame įamžinta Druskininkų panorama, pristatymas vyks šio miesto muziejuje. Tai – antrasis Lietuvos kurortams dedikuotas pašto ženklas. Pirmąjį „Lietuvos paštas“ išleido Lietuvos vasaros sostine vadinamos Palangos garbei.

Druskininkams dedikuotą naująjį pašto ženklą susisiekimo ministras M. Skuodis pristatys savivaldybės, kultūros atstovams ir visuomenei skirtame renginyje.

Po šio renginio Druskininkų savivaldybėje M. Skuodis susitiks su savivaldybės meru Ričardu Malinausku ir jo komanda. Vizito metu bus aptarta vietos infrastruktūra, kelių ir gatvių įrengimo ir rekonstravimo projektai.

Taip pat vizito metu susisiekimo ministras su komanda lankysis Raigardo pasienio punkte, nuo Druskininkų miesto centro nutolusiame apie 8 km.

Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą