"Ne parašai, o darbai miestui man rūpi!"

Šunys loja - karavanas eina. Šiuo atveju ėjau ir eisiu už tai, kad Alytaus mieste vyktų teigiamos permainos, čia gyventi būtų saugiau ir jaukiau. Bandymai viešai loti tik įrodymas, jog permainų nori nevisi, o jų norintieji - plakami.

Po pareiškimu dėl nepasitikėjimo miesto vicemerais atsiradęs mano parašas - teisingas ir apgalvotas sprendimas. Esu įsitikinęs, jog tai žingsnis, siekiant ieškoti geresnių sprendimų miestui. Jeigu situacija netenkina - ją reikia keisti, nežiūrint į kalendorių artinantį mus iki naujų savivaldos rinkimų.

Apmaudu, jog Liberalų Sąjūdžiui ir taip išgyvenant ne pačius geriausius laikus, patys bendrapartiečiai dirbantys Alytaus miesto taryboje nesistengia imtis permainų, teįstengia skųsti kolegas partijos etikos komisijai.

Liberalų Sąjūdžio partijos nariai turi galimybę laisvai reikšti savo nuomonę, todėl ką galvoju, tą ir įrodau darbais. Gaila, jog Liberalų Sąjūdžio Alytaus miesto skyriaus pirmininkė Nijolė Makštutienė, puikiai žinojusi mano nuomonę, šalinasi šios.

Tikiu, jog dirbantieji miestui, o ne atstovaujantys kažkieno interesus, pakeis mūsų miestą - Alytų. Linkiu pagalvoti, kam ir dėl ko dirbate!

Alytaus miesto savivaldybės tarybos narys Saulius Janulevičius

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą