Alytaus „Prekybos-Paramos“ tinklininkės laimėjo TOP SPORT Lietuvos čempionato sidabrą

Ir vėl sidabrinė pergalė! Alytaus „Prekybos-Paramos“ tinklininkės po įtemptos TOP SPORT Lietuvos čempionato finalo serijos pralaimėjo Kauno „Kauno-VDU“ komandai iškovodamos čempionato sidabrą. 

Alytiškės  Jonavoje vykusiose lemiamose, trečiose rungtynėse sekmadienį 3-2 (25:23, 15:25, 22:25, 25:22, 15:11) nusileido kaunietėms ir pralaimėjo seriją 1-2.

„Sunku pasakyti, ko pritrūko. Visada liūdna, kai pralaimi, bet džiaugiamės savo žaidimu. Reguliariajame sezone kaunietėms nelabai pasipriešinome, todėl prieš finalą nesitikėjome, kad sugebėsime taip pasispardyti. Labai didžiuojuosi savo komanda ir tikrai pasiekėme savo tikslus. Varžovės sportuoja daug rimčiau, turėjo tarptautinės patirties. Galbūt tai ir nulėmė jų pergalę. Bet kokiu atveju šiandien buvo nuostabi kova ir mes niekuo nenusileidome varžovėms“, – kalbėjo „Prekybos-Paramos“ žaidėja Akvilė Sebežiova.

Alytaus komandą į priekį vedė Jekaterina Kovalskaja (27 tšk.). 20 taškų surinko Gerda Grudzinskaitė, 11 – Agnė Daunytė.

2020–2021 m. sezonui sukomplektuota pakankamai jauna komanda sugebėjo tinkamai pasiruošti lemiamoms rungtynėms. Nepaisant griežtų karantino sąlygų, sezono pradžioje netektų profesionalių gynėjų komandą į pergalės vedė „Prekybos-Paramos“ merginų geležinis noras žaisti ir laimėti. 

Alytaus komandos vyriausiasis treneris Kęstutis Pačėsas gyrė savo auklėtines už viso sezono metu iškovotas pergales, pasiaukojantį, principingą  ir gražų žaidimą tinklinio aikštelėje.

Ši „sidabrinė“ Alytaus moterų tinklinio komanda jau ne pirmus metus garsina savo vardą Lietuvos tinklinio čempionate bei savo sirgalius džiugina geru savo miesto komandos žaidimu. 

VšĮ Alytaus moterų tinklinio komandos „Prekyba-Parama“ žaidėjos, treneriai, asistentai dėkoja savo rėmėjams, sirgaliams už palaikymą ir žada siekti pačių aukščiausių pergalių ir kitame sezone.

VšĮ Alytaus tinklinio klubas „Jotvingiai“

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą