Saugus siuntų iš Airijos į Lietuvą gabenimas

 

Šiomis dienomis į namus atvykęs kurjeris su siuntiniu – dažnas reiškinys daugelio žmonių gyvenime. Siuntos į užsienio šalis, į kitus kraštus besikeliančių gyventi žmonių asmeninių daiktų ir baldų gabenimas jau taip pat tampa vis dažnesniu įvykiu ne vienos šeimos gyvenime. Be abejonės, gauti užsakytas prekes iš gretimo miesto ir gabenti krovinį keletą tūkstančių kilometrų – du gana skirtingi dalykai. Siuntų gabenimas į svetimą šalį reikalauja atitinkamų žinių, patirties ir priemonių. Tad pasirinkti tinkamą siuntų transportavimo įmonę – labai svarbus ir atsakingas sprendimas. Šį kartą apie krovinių gabenimą maršrutu: Airija – Lietuva.
Siuntų gabenimo specialistai teigia, jog jų darbo praktikoje pervežti krovinį iš Airijos į Lietuvą tenka gana dažnai. Jeigu norite, jog siunta Jus pasiektų saugiai ir greitai šie specialistai rekomenduoja rinktis įmones, kurios be pačio krovinio transportavimo, gali pasiūlyti ir siuntos gabenimo proceso stebėjimo paslaugą.

Kuo naudinga siuntų sekimo sistema?

Nors ir pasitikite siuntų gabenimo įmonės profesionalumu, pripažinkit, vis tiek rūpi, kaip saugiai keliauja jūsų krovinys? Labai populiari DHL siuntų sekimo sistema pasižymi kokybiškumu, efektyvumu ir, tuo pačiu, paprastumu. Ji suteikia galimybę gauti automatinius pranešimus apie siuntos paėmimą, atgabenimą į reikiamą vietą ir įteikimą. Šiuos pranešimus galima gauti elektroniniu paštu ar SMS žinute netgi keliems nurodytiems adresatams (pagal kliento pageidavimus). Turėsite visas galimybes su jūsų Kliento kodu keliaujančias siuntas stebėti jų buvimo vietą bet kuriuo paros metu.

Kaip veikia siuntų stebėjimas?

Taigi, jeigu užsakėte savo vienos ar kelių siuntų gabenimą iš Airijos į Lietuvą ir norite stebėti jos judėjimo trajektoriją bei žinoti kur ir dėl kokių priežasčių krovinys randasi vienoje ar kitoje vietoje, Jums bus suteiktas kliento kodas ir siuntos registracijos numeris. Nuo pat tos akimirkos kai tik siunta užregistruojama ir perduodama kurjeriui, sistemoje atsiranda visa išsami informacija apie ją. Paprastai siuntų gabenimo įmonės šią paslaugą suteikia bendradarbiaudamos su siuntų stebėjimo įmonėmis (sakykim, jau minėta DHL). Tad visą informaciją galėsite matyti tiek savo pasirinktos siuntų gabenimo įmonės, tiek DHL platformoje. Tereikia tik įvesti registracijos numerį ir visi duomenys taps pasiekiami. Pagal juos galėsite suprasti kokios būsenos yra siuntinys, ar visas gabenimo planas vyksta be trukdžių ir kada tiksliai gavėjui jis bus įteiktas.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą