Alytaus rajono pirminės sveikatos priežiūros centrui dovana – respiratoriai

Kovojant su pavojingu koronavirusu vienijasi ne tik medikai, tačiau ir verslininkai. Šiandien Alytaus rajono savivaldybės Pirminės sveikatos priežiūros centrui verslo atstovai atvežė dovanų – 200 vienetų respiratorių.

Alytaus rajono savivaldybės pirminės sveikatos priežiūros centro direktorė Giedrė Ilgūnaitė pasidžiaugė gauta dovana: „Viso kolektyvo vardu dėkoju įmonės direktoriui Dariui Mažeikai ir kitoms įmonėms, kurios susivienijo už padovanotus respiratorius. Tai yra svarbi dovana ne tik materialine prasme. Įmonių rodomas vieningumas ir palaikymas yra labai svarbūs mūsų medikams šiuo nepaprastu laikotarpiu negailint savo jėgų ir laiko kovoti su vis didesniais iššūkiais rizikuojant savo sveikata“, – kalbėjo direktorė G. Ilgūnaitė.

Pasak UAB MYPC direktoriaus D. Mažeikos, įmonė jaučia pareigą ir atsakomybę prieš visuomenę, nori ir gali pasidalinti savo sukaupta kapitalo dalimi su tais, kam šiuo metu pagalbos reikia labiausiai.

„Didžioji dalis paramos paskirstyta ligoninėms bei gydymo įstaigoms, tačiau tai yra žmonės, kurie šiandien stovi priešakinėje kovos su koronavirusu fronto linijoje, stengiasi užtikrinti visuomenės gerovę, bet tam, kad galėtų apsaugoti mus, pirmiausia turi saugiai jaustis patys“, – kalbėjo verslininkai.

Respiratorius Alytaus rajono medikams padovanojo UAB „BK Grupė“, vaizdo stebėjimo sprendimų kūrėjos „Hikvision“ įgaliotas atstovas ir vaizdo stebėjimo sistemų diegėjai UAB MYPC iš Alytaus.

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą