Marinuoti mėlynieji svogūnai itin patiks mėgstantiems švelnesnį skonį: niekada nenusibosta
Tai nuostabus garnyras ir pagardas, papildantis ant grotelių keptus patiekalus.
Pagaminama labai greitai, o palaikius porą valandų, jau galima ragauti.
Reikės:
- 5 vnt mėlynųjų svogūnų galvų
- 180 ml vandens
- 80 ml obuolių acto
- 3 v.š. cukraus
- 2 a.š. druskos
- porą kvapniųjų pipirų žirnelių.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, sudėti į stiklainį. Iš paminėtų ingredientų sumaišyti marinatą ir juo užpilti ant svogūnų.
Skaniausia būna po 12 valandų marinavimo, todėl geriausia pamarinuoti per naktį.
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra