Jazminų gatvės turgaus paviljonas nebus uždarytas

Gegužės 28 dieną Alytaus miesto mero Nerijaus Cesiulio iniciatyva savivaldybėje spręsti darbo vietų problemos susirinko gausus būrys alytiškių. Prieš keletą savaičių verslininkui Ž.Treigiui paskelbus apie planus uždaryti šalia Jazminų turgaus esantį prekybos paviljoną, prarasti darbą ir pajamų šaltinį grėsė per 40 verslininkų, čia prekiaujančių tekstile, avalyne ir kitomis prekėmis. Nors Ž.Treigys nepagrįstai kaltino savivaldybę žlugdant jo verslą, viešojoje erdvėje teigė vietoje į gatvę išmestų prekiautojų išnuomosiantis patalpas prekybos centrui.

Susitikime su smulkiaisiais verslininkais buvo tikimasi susiklosčiusią situaciją aptarti su UAB „Alytaus prekyba", valdančios Jazminų gatvės turgavietę, vadovu V.Gaveliu, prašant suteikti prekybos vietas į gatvę metamiems prekiautojams. Planuotas susitikimas su verslininku V.Gaveliu neįvyko, pastarajam atvykus, tačiau taip ir neįžengus į posėdžių salę.
„Savivaldybei svarbu kiekviena alytiškių darbo vieta, darome ir darysime viską, kad jos būtų išsaugotos," - teigė miesto meras Nerijus Cesiulis. „Apgailestaujame, jog verslininkas į susitikimą neatvyko, tačiau taip pat turime gerų žinių, jog sprendimas uždaryti paviljoną arba jį pernuomoti atšaukiamas. Gaila, jog tapote situacijos įkaitais, tačiau svarbiausia, kad galutiniame rezultate Jūs ir Jūsų šeimos nenukentės".

Alytaus miesto savivaldybės informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą