Radžiūnų bendruomenei – 15 metų!

Savaitgalį Radžiūnuose skambėjo muzika ir dainos, čia tradicinės Radžiūnų vasaros šventės „Čia mūsų namai“ metu bendruomenė atšventė ir 15-olikos metų sukaktį.

Dar prieš pietus bendruomenės nariai dalyvavo pamaldose už Radžiūnų kaimo bendruomenę Šv. Kazimiero bažnyčioje, o vėliau rinkosi į šventinį vakarą bendruomenės kiemelyje. Renginio vedėjas Alytaus seniūnijos seniūnas Kęstutis Tumynas šventę pradėjo daina, o visus susirinkusiuosius pasveikino Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas bei mero pavaduotoja Dalia Kitavičienė.

Šventėje taip pat dalyvavo Alytaus rajono savivaldybės tarybos nariai Mindaugas Aldonis, Laura Bieliauskaitė-Svetlauskienė ir Danielius Jakubavičius.

Radžiūnų kaimo bendruomenės pirmininkas Artūras Zienka už pagalbą organizuojant renginį rėmėjams įteikė padėkas, apdovanojimų sulaukė ir aktyviausi bendruomenės nariai.

Vakaro metu vyko Radžiūnų kaimo bendruomenės smulkiųjų ūkininkų bei verslininkų produkcijos mugė – degustacija. Šventinėje programoje skambėjo kaimyninių bendruomenių „Volungėlė“, „Užubalių Gojus“, „Verseka“, „Dzūkijos aidas“, Krikštonių, Mikalavo  ir Kumečių kolektyvų muzikiniai sveikinimai.

Šventę vainikavo Astos Pilypaitės koncertas ir fejerverkai.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą